Femini.ro

4 alimente ce topesc grăsimea de pe abdomen

Fii în formă

4 alimente ce topesc grăsimea de pe abdomen

Secretul în a pierde kilogramele în plus nu ar trebui să însemne număratul caloriilor sau înfometare. În schimb, totul trebuie să ţină de mişcare, de exerciţii, de lucru cu organismul tău, cu modul acestuia de a se hrăni dar şi cu ritmul normal de somn pentru a îndepărta mesele târzii; acestea sunt singurele modalităţi prin care poţi slabi cu adevărat într-un mod natural şi sănătos.

Studiile au arătat că ceasul interior de somn al organismului nostru şi-a cam ieşit din uz, din cauză că în fiecare zi îi transmitem semnalele greşite cu alimente de proastă calitate de care nu avem deloc nevoie. Rezultatul: eşti prinsă într-un ciclu “de îngrăşare”- un flow constant de hormoni ai foamei care-ţi fac poftele de-a dreptul irezistibile.

Dar, dacă îţi tranformi întregul program, de mâncat şi dormit, într-unul normal, poţi în cele din urmă să-ţi iei la revedere de la grăsimea de pe abdomen, şi nu numai.

Mănâncă aceste alimente de mai jos, în mod regulat pentru a dormi mai bine, pentru a pierde mai mult în greutate şi mai ales, pentru că acestea topesc grăsimea de pe abdomen.

Prepared Bass fish with vegetables and fruit from above on wooden background

Peşte

Când dieta ta este deficitară în omega 3- nutrientul comun ce se găseşte de regulă în peşte, glanda pineală- glanda ce se aflã în creierul tău ce ajută la echilibrarea sistemului nervos, este la pământ, nu mai funcţionează în condiţii normale, ceea ce duce la alterări când vine vorba de producţia de melatonina, hormonul pentru somn.

Persoanele cu un deficit de omega 3 nu dorm pe tot parcursul nopţii, nu se odihnesc şi astfel există posibilitatea de a-şi dezvolta obiceiuri nesănătoase, ca şi mâncatul pe parcursul nopţii sau târziu înainte de somn.

Peştele este deasemeni bogat şi în proteine, iar studiile anterioare au arătat că acestea sunt extrem de săţioase, nemaifiind nevoie să mai consumi şi altceva o perioadă. Deasemeni, vei arde mai multe calorii în momentul în care vei începe să digeri proteine decât ai fi făcut-o pentru grăsimi sau carbohidraţi.

Fresh honeycomb with mix of nuts, briar and vintage cutlery over old wooden table. Top view.

Nuci

Aceste legume reprezintă o sursă extraordinară pentru a-ţi aproviziona organismul cu magneziu. Cu cât mănânci mai multe cu atât vei spune “adio” problemelor cauzate de insomnie, în concordanţă cu ceea ce afirmă un studiu din anul 2010.

Ca şi bonus, femeile se pot bucura şi de o scădere a nivelurilor de inflamaţii serioase şi extrem de periculoase, cauzate de sistemul imunitar ce implică şi o boală de inimă, cancer, diabet sau Alzheimer.

Heart shape cookie and bottle of milk with two straws on wooden background with blank space,selective focus

Lapte

Se pare că laptele chiar aduce beneficii extraordinare organismului când vine vorba de grăsimea de pe abdomen. Un studiu efectuat în anul 2010, a afirmat că printre cele mai bine de 100 de femei aflate în starea de pre-menopauză, grăsimea de pe abdomen şi nu numai a fost redusă semnificativ la cele care au ales să consume alimente şi mâncăruri bogate în calciu.

Calciu, deasemeni, te ajută să dormi liniştită, mai ales dacă te trezeşti din cauza crampelor musculare sau cârceilor- mineralele, alături de calciu, te vor ajuta să-ţi relaxezi muşchii, nervii şi fibrele musculare.

Bunch cherry tree with berries and leaves over wooden background

Cireşe

Înainte de somn, alege o gustare alcătuită din câteva cireşe deoarece acestea reprezintă numărul 1 când vine vorba de plante bazate strict pe produsul de melatonina, hormonul pentru somn.

Pe lângă asta, sunt un antioxidant excelent, şi vor topi grăsimea de pe abdomen chiar din timpul somnului.

Continue Reading
You may also like...

More in Fii în formă

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top