Femini.ro

4 moduri prin care te poţi bucura de un week-end ploios

Entertainment

4 moduri prin care te poţi bucura de un week-end ploios

 

Chiar dacă este iarnă, vremea de afară se încăpăţânează să ne priveze de tot ceea ce înseamnă zăpadă, aşa că, nici nu te mai poţi mira de un week-end ploios.

Imaginează-ţi asta: este o dimineaţă însorită de vineri şi eşti pregătită să ieşi afară, să te bucuri de tot ce are această vreme de oferit, ai totul pregătit, când, deodată se adună toţi norii pe cer şi lumina de afară devine mai degrabă fadă.

Ce rămâne de făcut? Dacă te afli în această situaţie, iată care sunt modurile mele, ce le împart cu tine, prin care te poţi bucura de un week-end ploios:

Aprovizionează-te cu seriale interesante

Aceasta poate fi una evidentă, însă, cred că este singura perioada când nu eşti întreruptă şi poţi da vina pe vreme pentru lipsa ta de productivitate. „House of Cards” şi „Game of Thrones” pot fi serialele tale salvatoare pentru tot week-end-ul sau poţi opta pentru ceva clasic, ca şi „Friends” sau „Fresh Prince of Bel Air”.

Vremea proastă de afară îţi va oferi oportunitatea de a te linişti, de a te calma şi de a-ţi permite ceva ce nu are deloc de-a face cu responsabilităţile tale din fiecare zi. Aceasta este o cale sănătoasă de a-ţi distrage mintea şi de a petrece timp preţios cu persoana iubită.

Mai adaugă o pătură şi un pahar de vin şi ai după amiaza perfectă!

Blurred shot of rainy evening in the city. Street and lanterns lights reflecting on wet road

Un proiect pentru gătit

Gătitul este o activitate destul de amuzantă pentru o după amiază ploioasă din cauză că este o şansă destul de mare să te ajute să te relaxezi. Pentru persoanele care iubesc să gătească, un week-end ploios poate însemna acel timp liber ce-l aşteptau de multă vreme pentru a experimenta.

Cei ce nu găsesc în gătit o pasiune neapărat, îl pot considera o provocare. Oricum, poţi descoperi o latură ascunsă a personalităţii tale nu a fost explorată până acum; în acest mod vei atinge un nou nivel de încredere.

Contactează-i pe cei dragi

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ajungem să adunăm din ce în ce mai multe responsabilităţi; viaţa noastră devine o rutină sau o aventură unde suntem concentraţi doar pe viitorul ţel, plan, scop. Uităm să ţinem pasul şi cu trecutul; ne aducem aminte şi suspinăm, însă, nu reuşim să rămânem la curent.

Profită de aceste zile urâte pentru a-ţi suna părinţii şi pentru a purta o conversaţie lungă cu ei. Acest apel poate fi ceva ce-ţi vei aminti pentru totdeauna deoarece vă veţi împărtăşi poveştile ce nu le-aţi mai auzit de prea multă vreme.

Dormi

Fiecare dintre noi iubeşte să doarmă deoarece este acea perioadă în care mintea şi corpul se odihnesc; este momentul în care grijile pentru mâine stau în viitor, acolo unde le este locul.

Aşa că, un week-end ploios sau cel puţin o zi în care vremea este proastă este exact ceea ce trebuie pentru a te pune la punct cu somnul pe care-l meriţi  cu totul. Închide ochii, bagă-te sub pătură, blochează realitatea din mintea ta şi îndreaptă-te către tărâmul viselor.

Periwinkle flowers near window in the rain

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top