Femini.ro

4 tipuri de trădare, mai dureroase decât o infidelitate

Nunta

4 tipuri de trădare, mai dureroase decât o infidelitate

 

Relaţiile sunt grele! Sunt câteva lucruri extrem de evidente ce pot distruge un cuplu, sunt anumite tipuri de trădare ca şi o infidelitate sau unele moduri de gândire diferite cu privire la lucruri deosebit de importante în viaţă- ca şi religia, familia, copiii.

Infidelitatea este una dintre cele mai comune tipuri de trădare de care majoritatea oamenilor vorbesc, însă, de vreme ce acest act este deosebit de oribil, încrederea este distrusă şi de cele  mai multe ori de nereparat, sunt şi altele mai puţin evidente ce pot pune capăt unei relaţii.

Dorinţele şi nevoile tale mai presus de ale partenerului

În relaţii şi în parteneriate se vorbeşte despre egalitate, însă, şi despre ceva ce se numeşte „ iubirea te învaţă să pui cealaltă persoană din viaţa ta, pe primul loc.”

Când începi de uiţi de nevoile partenerului sau începi să te gândeşti numai la tine, vei începe gradual să descreşti în relaţie; da, nevoile tale sunt la fel de importante, însă, consideraţia ta ar trebui să se regăsească asupra nevoilor partenerului tău şi cum puteţi munci împreună pentru a primi fiecare tot ce îşi doreşte.

O dată cu timpul, dacă-ţi pierzi concentrarea, îţi vei pierde şi relaţia, în special dacă partenerul consideră că încă îţi pune nevoile tale mai presus de ale sale şi această înseamnă trădare.

happy young cuple have fun and relax in their new big bright home apartment

Fără pic de apreciere

Când ai fost cu aceeaşi persoană mai multă vreme, este foarte uşor să te opreşti să te gândeşti la partener ca şi individ, ca şi persoană separată de tine ci mai degrabă doar ca o persoană parte a familiei tale.

Când încetezi să-ţi mai dai silinţa să fii romantică, să dansezi, să spui „te iubesc”, „te rog”, „ mulţumesc” înseamnă că nu-ţi mai apreciezi partenerul iar aceasta este reţeta către eşec.

Infidelitate emoţională

Toate aceste mesaje cu flirt, conexiune emoţională nu vor face nimic altceva decât să-ţi dreneze energia din relaţia ta primară, explică specialisii.

Bineînţeles, poţi avea prieteni platonici de sex opus, însă, asigură-te că aceştia nu-ţi iau toată atenţia pe care, în mare parte ar trebui să o regăsească şi de care să se bucure partenerul şi familia ta.

Infidelităţile emoţionale sunt, pare-se cel mai înalt grad de trădare deoarece de cele mai multe ori sunt incredibil de dificil de stopat.

Nu eşti acolo pentru partener

Tu şi partenerul tău ar trebui să fiţi o echipă; când unul dintre voi îşi denigrează colegul, celălalt trebuie să-l susţină. Nu contează că este prietenul tău, colegul sau chiar mama ta. Când eşti căsătorită, soţul tău devine cel mai apropiat de tine, familia ta.

Când te sună mama şi-ţi spune că partenerul tău nu este destul de bun pentru tine, tu trebuie să-l aperi şi să-l susţii. Acest tip de trădare este ceva ce majoritatea oamenilor nu recunosc însă îi afectează; dar, prin această permisiune oferită celor dinafara sferei voastre de a vorbi împotriva partenerului tău, devii complice la crimă şi asta este ceva ce-ţi poate pune capăt relaţiei o dată ce trece timpul.

Happy couple sitting on the sofa at home

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top