Femini.ro

4 trucuri pentru un sezon de sărbătoare memorabil

Casa şi grădina

4 trucuri pentru un sezon de sărbătoare memorabil

 

Oriunde în această lume, un sezon de sărbătoare este acea perioadă ce vine cu incitare, entuziasm, voioşie şi foarte multă fericire. Momentele petrecute alături de cei dragi sunt cele pentru care tânjim atât de mult şi nu dorim, orice ar fi să trecem peste ele.

Aşa cum fiecare dintre noi îşi doreşte un sezon de sărbătoare memorabil, ştim că de fiecare dată trebuie să venim cu lucruri noi; fie că este vorba de cadouri, aranjamente, feluri de mâncare sau evenimente.

Aşa că, m-am gândit că este momentul să îţi vin în ajutor anul acesta dacă îţi doreşti un sezon de sărbătoare cu totul wow care să-ţi uimească toată familia:

Evenimente de sărbătoare cu familia

Sezonul acesta vine cu foarte multe concerte- ori la tine în oraş ori mai departe aşa că, fă o nouă tradiţie, oricât de tentată ai fi, şi petrece timp de calitate anul acesta cu familia ta.

Mai mult decât atât, încearcă să nu subestimezi valoarea ce o are o familie în momentul în care sunt împreună, mai ales dacă este vorba şi de copii şi de un partener pe care-l iubeşti. Având în vedere că timpul trece incredibil de repede, încearcă pe cât este posibil să te bucuri de fiecare moment, de fiecare an şi să apreciezi ceea ce ai, ceea ce ţi-a dat Dumnezeu.

Family together writing the letter to santa

Creează momente amuzante acasă

De sărbători, nu există un loc mai bun decat acasă. Dacă îţi doreşti un sezon de sărbătoare amuzant şi memorabil asta nu înseamnă că trebuie să mergi la vreun show, film sau eveniment, ci, mai degrabă ţine minte că unele dintre cele mai remarcabile momente le creăm în confortul casei noastre cu puţin efort şi cu foarte puţini bani.

Aprinde-ţi lumânările de Crăciun împreună, faceţi bradul, puneţi colinde şi jucaţi-vă cu păpuşi făcute din ciorapi şi poate în acest mod fiecare îşi va spune dorinţele pentru noul an.

Pregăteşte subiecte bune de discuţie

Fiecare eveniment memorabil are o conversaţie „specială” ce nu trebuie vreodată uitată. Discuţiile cu adevărat „deep” din cadrul unei familii fac această perioadă cu totul specială şi completează la perfecţie experienţa de sărbătoare.

Întreabă-ţi copiii ce plac cel mai mult în această perioadă şi ce nu. În momentul în care înţelegi aceste lucruri, vei depune mai mult efort data viitoare, efort care să merite pentru a avea un succes de milioane.

Concentrează-te pe momentul prezent

Da, fiecare zi îţi aduce foarte multe lucruri la care să te gândeşti, foarte multe amintiri şi din această cauză Crăciunul nu este deloc acea perioadă în care să retrăieşti trecutul.

Dacă este ceva care te stresează, dă-l la o parte pentru mâine. Astăzi este pentru gândurile bune, grozave, frumoase şi care împărtăşesc fericire atât în sufletul nostru cât şi pe chipurile celor din jur.

Singura cale prin care îţi poţi mulţumi familia cu adevărat şi prin care-i poţi lăsa cu momente remarcabile în amintire este dacă ajungi să fii tu personal fericită. Orice altceva îţi afectează ţie momentul prezent poate ruina întregul sezon pentru toată familia ta.

Christmas tree

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top