Femini.ro

5 cadouri de Crăciun pe care le găseşti la second hand

Casa şi grădina

5 cadouri de Crăciun pe care le găseşti la second hand

 

De fiecare dată când mă aventurez într-un mall pentru a căuta cadouri de Crăciun, mai ales în această perioadă mega aglomerată, am un sentiment de repulsie aproape imediat. Sunt mult prea multe lucruri împachetate şi risipite şi mult prea mulţi oameni disperaţi să le cumpere cât mai repede. Şi unde mai pui că ajungem de cele mai multe ori să achiziţionăm lucruri extraordinar de scumpe pe care cei dragi nu le doresc şi nu le apreciază?

Aşa că, iată o sugestie: înainte de a merge la mall anul acesta, fă o oprire la câteva second-hand-uri, outlet-uri în oraşul tău. Vei fi uimită cât de multe lucruri speciale şi personale vei găsi.

Aşa că, haideţi să vedem împreună care sunt acele tipuri de cadouri de Crăciun ce le găseşti acolo unde te aştepţi mai puţin:

Tigaie vintage

Pe lângă faptul că într-o tigaie din fier groasă îţi poţi găti oul perfect, aceasta este şi cât se poate de frumoasă dacă persoana căreia doreşti să o dăruieşti îşi aduce aminte deseori de părinţi sau bunici. Chiar dacă există o posibilitate că aceasta să fie uşor „ruginită”, cu uşurinţă o poţi readuce la viaţă cu câteva trucuri de curăţenie.

Meat balls and homemade tomatoe sauce in the old pan

Căni cu mesaje

De fiecare dată când merg la un second hand, mă opresc prima dată la secţiunea de vase- acolo am găsit, am văzut şi cumpărat de cele mai multe ori, cele mai prosteşti căni. De la imagini din desene animate, până la citate amuzante şi unele care păreau a fi scrise pentru mine, o astfel de cană îi va aduce zambetul pe faţă unui prieten în fiecare zi.

Stack of books and other presents in basket. Christmas decoratio

Cărţi vechi

Bine, acum mă refer la acele ediţii vintage care abia dacă se mai deschid, acele prime apariţii care poate sunt mai valoroase de o mie de ori decât cele găsite noi nouţe în librării- cele ce au coperţi rare cu firicele de aur.

Pulovere „urâte”

Când vine vorba de cadouri de Crăciun, multe dintre noi vor alege articolele vestimentare pentru că pot fi folosite în fiecare zi, însă, în moda de astăzi, puloverele „urâte” sunt artă şi le vedem de ceva vreme. Aşa că, începe căutarea şi alege-l pe acela, unicul pulover care se potriveşte cu personalitatea prietenului tău mult mai mult decât unul care îl poate avea toată lumea pe stradă şi prin mall-uri, la şcoală, serviciu şi etc.

Bijuterii vintage

Această parte este cu du-te-vino deoarece trebuie să fii deosebit de norocoasă pentru a găsi bijuterii frumoase într-un second hand, într-un thrift shop sau într-un outlet însă, niciodată nu strică să te uiţi. Sunt momente când vei găsi inele din argint şi cercei cu tot felul de însemne sau chiar mici perle pe care prietenele tale le vor aprecia cu adevărat.

Şi asta în mare parte că toate lucrurile pe care le găseşti într-un astfel de loc sunt unicate şi vor fi sigure că ţi-ai dat silinţa pentru a le găsi ceva propriu numai personalităţii lor.

Young woman opening jewerly gift box isolated on a white background

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top