Femini.ro

5 cadouri grozave pe care o mireasă le va adora

Nunta

5 cadouri grozave pe care o mireasă le va adora

 

Să-ţi răsfeţi prietena ce urmează să fie mireasă în cea mai fericită perioadă din viaţa ei este atât de amuzant pentru tine cât este şi pentru ea. Când plănuieşti să-i iei un cadou pentru petrecerea ce o daţi în cinstea ei, ar fi de preferat să fie acel „luxos” lucru pe care mireasa nu şi-l permite în acest moment sau efectiv un item ce vorbeşte despre prietenia voastră.

Aceste idei grozave de cadouri de mai jos au ambele elemente; vezi mai departe care sunt cele propuse de specialiştii noştri:

O casă modernă

Tehnologia inteligentă presupune găsirea unui rost pentru fiecare aplicaţie din casă şi pentru fiecare piesă de electronice. De vreme ce este o şansă destul de mare ca mireasa să primeasca sau să achiziţioneze unele dintre aceste accesorii pentru casă nouă, de ce să nu-i oferi o cale să le organizeze pe toate într-un singur loc, cu ajutorul unui singur lucru şi cât mai repede şi uşor?

Sunt anumite aplicaţii de cumpărat sau tablete speciale cu ajutorul cărora prietena ta va putea controla tot felul de mici detalii, începând de la luminile din bucătărie, până la maşina de spălat din baie şi chiar telefonul când nu este acasă.

happy young beautiful bride after wedding ceremony event have fun outdoor on meadow at sunset

Dispozitiv pentru tort, pentru prăjituri

Cu toate că poate vei crede că aceasta este o idee cât se poate de „boring” sau standard pentru un cadou, trebuie să te atenţionez că dispozitivele sunt mai mult decât perfecte. De vreme ce sunt relativ scumpe pentru scopul lor, majoritatea nu le achizitioneaza decât în momentul în care dispun de bani în plus iar şansele sunt ca mireasa ta să nu se bucure de acest privilegiu prea curând.

Doreşti ceva mai personal? Cele din sticlă şi din ceramică pot fi decorate manual cu markere permanente speciale şi tehnici uşoare. Dacă nu eşti chiar o artistă, poţi trece iniţialele ei noi undeva într-un loc mai mic.

Lenjerie sexy

Fiecare proaspătă soţie merită să se simtă sexy iar unei femei niciodată nu ar trebui să-i lipsească lenjeria sexy. Ai de ales aici- poţi merge pe ceva classy, potrivită pentru luna de miere sau ia-i ceva care va fi cu totul apreciată după ceremoniile de la nuntă şi după petrecere.

Îţi sugerez să-i iei cea mai sexy lenjerie pe care o poti găsi! Ceva care să ţină ani de zile şi de fiecare dată când trece timpul şi se uite în dulap să-şi amintească ce prietenă bună îi eşti.

Valize, trolere

Acestea sunt unele dintre lucrurile pe care majoritatea oamenilor nu le schimbă din cauză că nu şi le permit şi le poartă pe cele vechi până când se rup. Acum, că se căsătoreşte, mireasa poate va călători mai mult ca înainte, în special când vor intra în scenă şi copiii.

Cadoul experienţei şi cunoaşterii

Ce este acesta? Poate fi un bilet la o piesă de teatru, la un concert, bineînţeles, dar, orice ar fi, acum este momentul să gândeşti măreţ. Ce spui despre şansele de a face skydiving împreună sau să petreceţi o zi în parcul de distracţii? Gândeşte-te la cuplu în primul rând şi oferă-le o experienţă personală cu adevărat!

Portrait of a happy bride holding glass with champagne

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top