Femini.ro

5 idei de cadouri ce-i vor face să te iubească şi mai mult

Casa şi grădina

5 idei de cadouri ce-i vor face să te iubească şi mai mult

 

Sezonul sărbătorilor este aproape şi ştiu la ce te gândeşti: ce cadouri voi lua prietenilor şi celor din familie anul acesta? Cu atât de multe proiecte de muncă, cu sala, cu mesele de gătit şi cu plănuirea sărbătorilor, este deosebit de dificil să cauţi exact perfecţiunea pentru ca aceştia să ne iubească mai mult ca până acum.

Să nu ai nici o frică deoarece în acest post voi împărtăşi acele experienţe unice, instrumente ce ne salvează de timp, jocuri amuzante, toate ce deservesc drept cadouri ideale, perfecte pentru cei pe care-i iubim şi nici unul dintre ele nu costă o avere!

O călătorie la Spa

Este altceva mai bun pe această lume pentru un sfârşit grandios de an decât o zi la spa? Chiar dacă noi ne bucurăm maxim de orice presupune aceasta, de foarte puţine ori ajungem să mergem, fie de este vorba de timp, de bani, de supra-aglomerare.

Din această cauză un card cadou sau un pachet complet este unul dintre cadourile perfecte ce le poţi oferi unei persoane dragi pentru a se destresa şi deconecta de la viaţa cotidiană.

Portrait of pretty employees with xmas presents looking at their associate

Cursuri de gătit

Ţelul prietenei tale pentru anul ce vine este să mănânce mai mult şi mai sănătos? Poţi economisi foarte mulţi bani, poţi învăţa să găteşti şi poţi investi banii rămaşi în lucruri mult mai importante pentru tine. Cursurile de gătit le poţi oferi pentru a încuraja persoana în cauză să gătească mai mult acasă şi pentru a avea un stil de viaţă sănătos deoarece o doreşti cât mai multă vreme în viaţa  ta.

Lecţii private pentru o limbă străină

Dacă ştii o persoană dragă ce doreşte şi îi place să călătorească în diferite locaţii sau dacă ai planuri să călătoriţi împreună, nu există o cale mai bună prin care vă puteţi pregăti decât prin invatarea limbii.

Pe lângă asta, ce cale mai bună este de a arăta cuiva că ţii la el decât să-l ajuţi să-şi îmbunătăţească educaţia şi cunoştinţele cu ajutorul acestor tipuri de cadouri?

Card de membru la sală

Să revii în formă după perioada sărbătorilor este un ţel incredibil de popular pentru cei care până acum au cam rămas în urmă. Ajută-i să-şi ducă planurile la bun sfârşit şi oferă-le un abonament la sala lor preferată, spre exemplu.

Un jurnal

O metodă prin care poţi creşte substanţial nivelul de fericire a unei persoane este dacă aceasta aude lucrurile pentru care îi mulţumeşti. Este şi mai bine dacă poţi face asta în fiecare zi. Din această cauză ne-am gândit că acest tip de cadou merită să se regăsească în lista noastră.

În fiecare dimineaţă şi în fiecare seară poţi scrie câteva lucruri ce le apreciezi la persoana în cauză, scrie-le pe o foaie, după care însumează-le într-un jurnal, alături de fotografii şi spune şi modul în care-ţi face ziua mai bună şi de ce eşti atât de fericită şi mulţumită în momentul în care te întâlneşti şi/sau o vezi pe persoana în cauză.

Dissatisfied businesswoman in Santa cap holding packed present

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top