Femini.ro

5 idei de cadouri pentru Ziua femeii

Femeia de zi cu zi

5 idei de cadouri pentru Ziua femeii

5 idei de cadouri pentru Ziua femeii

Pe 8 martie bărbații își arată preţuirea pentru femeile din viața lor. Mamele, bunicile, fetele, iubitele dar și soțiile sunt răsfăţate cu tot felul de cadouri care mai de care mai frumoase, deși asta înseamnă pentru unii o gaură în buget. Este ziua lor și merită din plin asta. Și dacă vrei să îi faci un cadou jumătăţii tale, dar nu știi ce anume ar bucur-o, iată 5 idei de cadouri inspirate.

1. Tratamente la cosmetică și spa de Ziua femeii

Răsfaţă-ţi jumătatea cu tratamente de cosmetică facială sau ședințe la spa! Este tot ce îşi poate dori o femeie după un job solicitant la care se mai adaugă și treburile casnice.

2. Invit-o la o cină romantică

Dacă nu dispui de timpul necesar pentru a pregăti meniul pentru o cină romantică sau nu ai vrea să dai rateu, lasă-i pe alții să facă toată treaba în locul tău. Interesează-te de un restaurant unde ați putea servi câteva dintre meniurile voastre preferate, apoi tot ce îți mai rămâne de făcut este să o inviți și sărbătoriţi astfel ziua ei.

3. Oferă-i flori de Ziua femeii

Iubita ta este mai pretenţioasă din fire și crezi că nu i-ar plăcea ce i-ai luat? Atunci optează pentru un buchet mare de flori, căci acesta nu are cum să nu o impresioneze. Florile plac oricărei femei, se potrivesc de minune cu această zi a lor și în plus constituie și un bun prilej pentru a-i oferi o părticică din frumusețea primăverii. Și nu trebuie să îți faci griji, poți merge pe recomandarea florarilor care știu ce se vinde mai bine în această perioadă și ce anume preţuiesc femeile. De asemenea, poţi opta pentru frezii, lalele sau trandafiri a căror frumusețe este nemuritoare și se potrivesc oricărei ocazii. Dacă vrei să o surprinzi mai mult de atât, alege ca buchetul de flori să fie livrat de personalul florăriei. fie acasă, fie la serviciu. În plus, poți alege ca acesta să fie livrat împreună cu o felicitare în care să te semnezi. Cu siguranța va fi impresionată de gestul tău.

4. Oferă-i un voucher de cumpărături pentru Ziua femeii

Pentru mame dar și surori o idee inedită de cadouri o reprezintă voucherul de cumpărături. Acestea își pot cumpăra cu el produse cosmetice, bijuterii, haine sau genți etc.

5. Cumpără-i bijuterii

O vorbă celebră spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Totuşi, dacă bugetul alocat pentru cadoul acestei zile nu îți permite să o răsfeţi cu diamante, atunci cumpără-i altă bijuterie prin care să îi arăți cât de mult contează ea pentru tine. Și dacă relația voastră este una care vă împlineşte pe amândoi și ai vrea să faci pasul cel mare, îi poți cumpăra un inel de căsătorie care să vină la pachet cu o cerere inedită. Cu siguranță surpriza ta o va lua pe nepregătite, iar bucuria voastră de a fi o familie vă va îmbogăţi bagajul amintirilor cu una frumoasă de care vă veți aminti și peste ani.

Tu ce cadou vrei să îi faci de Ziua femeii? Spune-ne pe femini.ro!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îi dai share pe pagina de Facebook!

Locuri de vizitat măcar o dată în viaţă

Ritualuri marocane de frumuseţe de care trebuie să ştii

Destinaţii unde trebuie să mergi singură

Tratamente de frumuseţe cu trandafir

Destinaţii exotice pentru următoarea vacanţă

More in Femeia de zi cu zi

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top