Femini.ro

5 lucruri extrem de atrăgătoare la o femeie, ce nu au de-a face cu fizicul!

Eşti mămică...

5 lucruri extrem de atrăgătoare la o femeie, ce nu au de-a face cu fizicul!

 

Probabil am citit sute şi sute de articole referitoare la lucrurile pe care un bărbat le găseşte atrăgătoare la o femeie şi viceversa, probabil am şi scris câteva dintre ele, de mare ajutor, spun eu. Lucrul cel mai amuzant este că de foarte puţine ori găsesc lucrurile sincere venite din partea bărbaţilor cu privire la ceea ce iubesc şi apreciază la o femeie, în adevăratul sens al cuvântului.

Nu neg faptul că pentru unii bărbaţi este de ajuns ca femeia să aibă un corp frumos, un păr impecabil şi să fie prezentă peste tot lângă el, însă, pentru foarte mulţi contează alte lucruri mult mai importante decât fizicul.

Acum, bine, nu pot vorbi în numele întregii populaţii, însă, conform terapeuţilor, se pare că există câteva lucruri extrem de atrăgătoare la femei, ce nu au nici cea mai mică legătură cu modul în care arată:

Bunătatea

Poate sună a clişeu însă, bunătatea adevărată este foarte greu de întâlnit în zilele şi vremurile ce le trăim. Bineînţeles, poţi găsi persoane care sunt buni cu cei din jurul lor, din jurul strâns, însă, câte persoane întâlneşti în fiecare zi care ar merge de urgenţă lângă o persoană aflată în staţia de autobuz şi care plânge cât o ţin plămânii?

Bărbaţii nu-şi doresc o persoană care să fie bună numai cu ei, cu familia şi prietenii ci mai degrabă o persoană care să înfrumuseţeze şi să lumineze viaţa celor care nu au nici cea mai mică legătură cu ea.

woman at home using tablet computer

Să fie pozitivă şi să aibă simţul umorului

Pentru ca o femeie să fie atrăgătoare şi să reuşească să-şi menţină partenerul multă vreme lângă ea, îi sunt necesare aceste două calităţi, întocmai. Dacă reuşeşte să aibă grijă de igiena emoţională şi de buna dispoziţie din casă, atunci nimic altceva nu mai contează.

Pasiune

Poate asta nu este pentru toată lumea, însă, sunt bărbaţi care adoră şi simt nevoia să fie inspiraţi în mod constant pentru a fi fericiţi. Pentru ei, nu este ceva mai atrăgător decât o femeie care este pasionată de tot ceea ce urmăreşte să facă în viaţă. Nu se va putea plictisi vreodată cu tine deoarece întotdeauna va găsi un topic despre care poate vorbi la orice oră din zi şi din noapte.

Încrederea

Nu ştiu despre tine, însă, iubesc să fiu în preajma oamenilor care sunt fericiţi şi mulţumiţi cu propria persoană. O femeie atrăgătoare este cea care se bate cu pumnul în piept- la figurat- când vine vorba de credinţele sale şi valorile în care crede şi le susţine cu tărie.

Confortabila cu sexualitatea ei

Sunt foarte multe de spus despre ce este sexy, ce nu, ce face o femeie să fie sexy, ce nu; pentru unii bărbaţi, nu este acea femeie care poartă numai lenjerii de tot felul, ci mai degrabă acea femeie care atunci când o vezi în pat, chiar şi îmbrăcată până-n gât, te face să sari pe ea, având în vedere cât este de conştientă de energia sexuală pe care o emană.

Romantismul, iubirea, este mult mai amuzantă şi incitantă lângă o femeie care ştie în ce se bagă şi nu îi este teamă sau ruşine.

Woman blowing bubble with gum in swim pool outdoors

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top