Femini.ro

5 motive pentru care Drake şi Rihanna ar trebui să se căsătorească

Entertainment

5 motive pentru care Drake şi Rihanna ar trebui să se căsătorească

Drake şi Rihanna ba au fost, ba n-au fost împreună de-a lungul timpului; ba chiar de mai multe ori decât Selena şi Justin. În ciuda faptului că au colaborat de câteva ori bune de-a lungul timpului şi au fost văzuţi de atât de multe ori împreună, aceştia doi, în mod public şi-au arătat sentimentele.

Cu această introducere făcută, haideţi să vedem împreună care sunt motivele pentru care Drake şi Rihanna ar trebui să se căsătorească numaidecât:

Au o istorie

Aşa cum a şi declarat Drake pentru cei de la VMAs cu câteva săptămâni în urmă, aceştia doi s-au întâlnit în momentul în care se lucra la melodia “Pon the Replay”, tocmai în 2005- practic, acum o viaţă.

El scrie piese despre ea

Drake şi Rihanna au fost surprinşi când se sărutau pe o alee în 2009 după ce ea şi Chris Brown tocmai se despărţise, în concordanţă cu ceea ce spun cei de la MTV News. Acea seară a fost menţionată de Drake în melodia sa, “Fireworks”, în care spune, “Who could’ve predicted Lucky Strikes would have you stuck with me/ What happened between us that night it always seems to trouble me.”

Deasemeni, şi melodia din 2012 ce se intitulează “Take Care”, tot referire la Rihanna făcea: “Can’t deny that I want you, but I’ll lie if I have to/ Cause you don’t say you love me to your friends when they ask you/ Even though we both know that you do…you do.”

screen-shot-2016-09-13-at-3-08-41-pm

Îl menţine pe linia de plutire

Cu toate că niciodată nu şi-au confirmat relaţia, se pare că Rihannei nu îi este teamă să-l ţina pe Drake cu picioarele pe pământ. În 2010, Drake a spus pentru cei de la New York Times că Rihanna aproape l-a bântuit după ce s-a dat uşor la el pentru a-i scrie o melodie pentru noul album- melodie care nu a fost publicată.

“Ştii ce-mi face? Face exact cum am făcut eu multora dintre femeile din viaţa mea, şi anume, mi-a arătat ce înseamnă sa ai momente de calitate alături de ea, după care a dispărut. Şi da, recunosc, m-am simţit teribil.”

Chimia de pe scenă este incredibilă

Şi dovada pentru asta se vede în nenumăratele video-uri de pe site-urile de socializare de la concertele unde au performat împreună. Nu credem că există persoană care să spună contrariul.

El o doreşte- mult de tot

Aşa cum a spus încă din februrie 2014, când a fost intervievat alături de cei de la Rolling Stone, Drake s-a bâlbâit puţin când subiectul central a ajuns să fie Rihanna, spunând şi descriind-o pe aceasta ca fiindu-i “ultima şi cea mai măreaţă fantezie” a lui.

l-a scris-o pe un panou

Chiar înainte de premiile de la VMAs, Drake a scris pe un panou felicitările de rigoare pentru că a câştigat MTV’s Michael Jackson Video Vanguard Award. Ea a postat imediat fotografia pe Instagram, pentru că de, nu în fiecare zi cineva îţi dăruieşte aşa ceva!

screen-shot-2016-09-13-at-3-08-56-pm

Continue Reading
You may also like...

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top