Femini.ro

5 Motive să nu ai o relație cu un bărbat divorțat

relatii barbat divortat

Relaţii

5 Motive să nu ai o relație cu un bărbat divorțat

Nu este ușor să ai o relație normală cu un bărbat divorțat

Adevărul este că atunci când te întâlnești cu un bărbat divorțat, lucrurile sunt mai complicate. La început te poți simți bine iar sentimentele pot fi frumoase și profunde, însă, pe termen lung s-ar putea să te simți dezamăgită, rănită și, în unele cazuri extreme, vei suferi o depresie severă. Mulți cercetători experți în relații și alți profesioniști au efectuat nenumărate studii prin care au ajuns la concluzia că, dacă te întâlnești cu un bărbat divorțat, vei avea cu 50% mai puține șanse să ai o relație pe termen lung.

Iată 5 motive pentru care nu ar trebui să ai o relație cu un bărbat divorțat:

Copiii – Majoritatea bărbaților divorțați sunt tați. Asta înseamnă că, indiferent de cât de frumoasă, deșteaptă și perfectă ești, copiii lui vor fi întotdeauna pe primul plan în viața lui, mai ales dacă aceștia au sub 18 ani. Vei duce o luptă constantă pentru ca iubitul tău să își concentreze atenția asupra ta. Când te afli în stadiul de început al relației, acest lucru ar putea părea insignifiant, însă pe parcurs, problema va deveni mult mai evidentă. Mai rău, dacă nu te înțelegi bine cu copiii lui, atunci vei începe să te simți neglijată, neiubită și vei avea resentimente pentru faptul că își pune copiii în centrul universului său.

copil dupa divort

Fosta soție –  Acesta este principalul factor care poate duce la ruperea relației tale. De cele mai multe ori, bărbații divorțați nu pot scăpa niciodată de fostele soții. Amintește-ți doar că ei doi au trăit o viață unul cu celălalt. Dacă au copii împreună iar custodia este comună, ei vor comunica în mod regulat chiar dacă divorțul i-a lăsat în relații bune sau mai puțin agreabile. La început, acest lucru nu ar putea fi o problemă pentru tine, însă, cu timpul, s-ar putea să te simți frustrată de comunicarea lor constantă, chiar dacă el sugerează faptul că ei vorbesc doar despre copii. Vei deveni paranoică de fiecare dată când fosta soție îi trimite mesaje, apeluri telefonice sau mail-uri iar acest lucru îți va afecta liniștea sufletească. De asemenea, vor exista evenimente ale copiilor în care iubitul tău și fosta sa soție vor participa împreună, prin urmare, indiferent de cât de mult îți dorești să fii doar tu cu el, întotdeauna va exista și cea de-a treia persoană.

Prietenii lui – Dacă iubitul tău este un bărbat divorțat, este foarte probabil ca el și fosta sa soție să aibă prieteni comuni. După divorț, acei prieteni au tendința să fie mai mult de partea soției, prin urmare, atunci când vei fi introdusă în cercul lor de prieteni, este posibil să nu te simți foarte bine venită. Te vor trata cu respect, însă te vor privi ca pe o roată de rezervă sau chiar mai rău. Acest lucru îi poate dăuna si iubitului tău în relația sa cu prietenii, relație care, cu timpul, se va răci.

prietenii dupa divort

Cealaltă femeie – Acesta va fi numele tău atunci când vei avea o relație cu un bărbat divorțat. Chiar dacă tu ai intrat în viața lui după ce el s-a separat de soție, în ochii tuturor celor din jurul său, tu vei fi cealaltă femeie. În plus, copiii săi vor avea dovada clară că părinții lor nu mai au nicio șansă de împăcare, lucru care îi va întrista.

Faceți cunoștință cu familia – Dacă ești destul de norocoasă să-i cunoști familia sau ca el să-ți cunoască familia, atunci s-ar putea să existe câteva șanse reale pentru această relație. Cu toate că, studiile arată că o femeie care are o relație cu un bărbat divorțat, are puține șanse să ajungă să-i cunoască familia iubitului iar dacă se întâmplă acest lucru, ea se va integra cu greu deoarece părinții acestuia o vor privi cu susceptibilitate.

 

Continue Reading
You may also like...

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top