Femini.ro

5 piese de bijuterii pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă

Fashion & Shopping

5 piese de bijuterii pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă

 

Femeile se folosesc de bijuterii pentru a se pune în evidenţă şi pentru a-şi arăta touch-ul personal poate într-o ţinută chiar banală. Sunt atât de multe opţiuni diferite din care să alegi din această categorie şi trebuie să te gândeşti în mare parte în combinaţie cu ceea ce îmbraci şi cu stilul.

Aşa că, având în vedere că tot este perioada cadourilor, m-am gândit că este o oportunitate mai mult decât perfectă pentru a vă vorbi despre 5 piese de bijuterii pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă:

Cercei din diamant

Aceştia reprezintă o piesă clasică de bijuterie esenţială pentru fiecare femeie. Sunt perfecţi pentru a completa orice fel de look elegant, îi poţi purta cu absolut orice.

Aceste tipuri de bijuterii merg de minune la petreceri, atât la cele formale cât şi informale şi ţin pentru totdeauna.

Diamantele sunt considerate cele mai bune prietene ale unei femei însă şi o alegere destul de scumpă.

Cercei cu perle

Nu există nimic mai alegant şi mai sofisticat în materie de bijuterii decât o pereche de cercei cu perle; aceştia pot fi purtaţi cu o vestimentaţie de orice culoare şi nu ar trebui să lipsească din caseta unei doamne.

Le poţi găsi pe mărimi diferite- cele mari te ajută să ai un look mai mult de sirenă şi creează un echilibru fantastic, excelent şi perfect între un look modern şi o eleganţă clasică.

2

Armlet

Să porţi o brăţară pe încheietură este ceva cât se poate de simplu, de standard însă, foarte puţine sunt femeile care le poartă până aproape de cot. Adaugă o notă de delicateţe look-ului tău şi este o piesă perfectă pentru sezonul cald.

Merge deosebit de bine la o rochie de vară, o rochie fără mâneci.

Aceste tipuri de brăţări se găsesc şi în varianta pentru biceps.

Lănţişor lung

Lănţişoarele lungi sunt foarte la modă în această perioadă şi arată incredibil de bine pe fiecare tip de vestimentaţie. Poţi purta un şirag lung de perle cu rochii formale şi informale şi asta îţi va oferi o notă în plus de eleganţă. Lănţişoarele lungi făcute din auriu şi din pietre pot fi purtate cu haine indiene.

Mai mult decât atât, le poţi purta şi cu altele mai scurte şi poţi crea anumite straturi; îţi oferă oportunitatea de a mixa texturile şi de a prezenta look-uri unice.

Cercel pentru piercing în ureche

Dacă ai mai mult de o gaură în ureche, atunci trebuie să ştii că acesta este accesoriul potrivit pentru tine. Este foarte dificil să-l găseşti pe cel care trebuie însă, o dată ce ai făcut-o, vei ajunge să îl porţi la fiecare ocazie. Capătul cercelului vine în gaura normală şi acesta se mulează la perfecţie cu restul urechii.

Aceste tipuri de bijuterii pot fi făcute din diamante şi perle dacă îţi poţi permite, însă, dacă nu, sunt extraordinar de multe alte opţiuni la fel de frumoase şi atrăgătoare.

1

More in Fashion & Shopping

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top