Femini.ro

6 lucruri care se întâmplă după 30 ani

Entertainment

6 lucruri care se întâmplă după 30 ani

 

Când ai 20 ani sunt sigură că sunt foarte multe lucruri ce doreşti să le faci până împlineşti 30 ani deoarece gândeşti că oamenii după acea vârstă sunt cam bătrâni.

Oricum, adevărul este că nu simţi că ai 30 ani decât când ziua de naştere te loveşte însă, ar trebui să ştii dinainte că sunt anumite lucruri care se vor schimba:

O mahmureală devine ceva deosebit de serios

Când ai 20 ani, te lauzi în stânga şi-n dreapta că nu ştii ce e o mahmureală şi chiar ai putea să continui să bei şi a doua zi dacă este posibil. Spune „adio” acelor vremuri deoarece o mahmureală va deveni mai devreme decât te aştepţi o adevărată tortură pentru cel puţin 2 zile. Această tortură include greaţă, dureri de cap şi faimoasa propoziţie: „I’m too old for this s**it”

O noapte nebună devine o noapte cu somn

Pe măsură ce începi să te bucuri de un vin bun şi ai banii necesari pentru a cumpăra băuturi scumpe, nu vei mai putea tolera atât de bine persoanele care ţipă, care beau foarte mult şi care petrec până dimineaţă.

Locurile aglomerate unde cea mai mare provocare este să comanzi o băutură la bar sunt înlocuite cu o noapte cu partenerul sau cu prietenii, alături de un vin bun, cină şi chiar o serie de filme.

Woman reading in a library

Nu mai poţi mânca tot ce-ţi doreşti

Înainte de a împlini 30 ani puteai mânca la orice oră a zilei, orice doreai şi efectiv nu te îngrăşai nici câteva grame. Acum, orice alegi să consumi se va vedea. Să iei în greutate este un proces ce devine mai uşor şi mai simplu cu fiecare zi ce trece şi să nu mai vorbesc de celulită. Aşa că, este nevoie să începi să faci exerciţii regulat şi să mănânci mai sănătos.

Riduri, riduri peste tot

Niciodată nu ţi-a păsat cu adevărat de riduri, asta până când le-ai văzut pe primele. Nu te fac mai urâtă însă, toată lumea le poate vedea şi nu-ţi place acest gând. Problema majoră este că o dată cu acestea începi să realizezi că timpul trece, tu îmbătrâneşti şi nu poţi opri procesul.

Încep să apară firele de păr alb

Pe la 20 şi un pic de ani poate vei găsi câteva fire de păr alb, însă, le poţi îndepărta şi problema s-a rezolvat. Însă, când împlineşti 30 ani acele fire se transformă în şuviţe uneori şi smulgerea nu mai este deloc o opţiune.

Vei începe să organizezi evenimentele în avans

Până recent, moto-ul tău în legătură cu evenimentele era „mergi acolo unde te îndeamnă sufletul” şi plănuitul efectiv nu făcea parte din rutina ta zilnică. Formula era: ia ceva de băut, ceva de mâncat, locul nu contează şi nici măcar persoanele care vin, sau nu.

Acum dacă doreşti să organizezi ceva, trebuie să fii extraordinar de atentă şi să te asiguri că ai băuturi variate, mese deosebite şi trimiţi invitaţii în avans iar persoanele în cauză trebuie să-ţi confirme prezenţa.

Woman relaxing outdoors smiling

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top