Femini.ro

6 lucruri de luat în considerare când alegi tortul de nuntă

Nunta

6 lucruri de luat în considerare când alegi tortul de nuntă

 

Să alegi tortul de nuntă poate fi atât de dificil ca şi alegerea rochiei tale de mireasă, ştiu asta şi cred că fiecare femeie din lume îţi împărtăşeşte această nervozitate ce o resimţi acum. Să plănuieşti nunta este o experienţă incredibilă; să te gândeşti la felurile de mâncare potrivite, la invitaţi, la formaţie şi toată această atenţie te lasă cu totul confuză şi stresată la maxim.

Este foarte important să îţi menţii concentrarea şi să iei cele mai bune decizii pentru a te bucura de tot ce îţi va oferi ziua nunţii. Dacă eşti indecisă în legătură cu tortul de nuntă, atunci ai venit exact în locul care trebuie deoarece sunt aici să te ajut!

Elegant şi gustos

Acest tip de tort de cele mai multe ori vine în câteva straturi bune, are culoarea ivoire şi este decorat cu grijă cu diferite ornamente ca şi perle, diamante, pietricele şi altele care să reflecte cam cât de grandios este evenimentul la care iau parte invitaţii.

În topul tortului se află o imagine colorată cu mirele şi mireasa şi există o varietate foarte mare de la cele mai simple până la cele mai complexe şi se poate discuta cu personalul cofetăriei alese. Orice fel de variaţiuni ai alege, este foarte important să se încadreze în tema nunţii tale şi să fie deosebit de gustos, deoarece, până la urmă este de mâncat!

Closeup of kissing wedding couple, models for wedding cake, isolated on white background.

Plănuieşte dinainte

De vreme ce tortul de nuntă este important, plănuirea acestei activităţi este o necesitate. Este de recomandat să-ţi iei tot timpul necesar pentru aceasta şi din cauza importanţei evenimentului încearcă să angajezi o firma specializată, cu cele mai bune review-uri şi care să fie interesată de nevoile tale şi să asculte.

Bugetul

De vreme ce torturile de nuntă arată elegant şi sunt gustoase toate, pot fi deosebit de scumpe; este înţelept să nu sacrifici calitatea pentru un cost mai redus dar caută esenţa grozavă pe care o doreşti în tortul de nuntă ce se mulează la perfecţie cu bugetul tău.

Nu ignora detaliile

Este extrem de important să nu sari peste nici un fel de detaliu şi să-i spui specialistului în cauză care sunt aşteptările tale şi asta din start. De vreme ce există o şansă destul de mare să ai extraordinar de multe idei, încearcă, pe cât posibil să păstrezi totul la simplu şi şic. Dacă nunta ta are loc vara, în aer liber, pe plajă, afară, oriunde, ar trebui să-i oferi acestuia toate informaţiile detaliate deoarece un tort cu puţină gheaţă sau care prezintă diverse decoraţiuni se poate topi şi totul va fi ruinat.

Redu costurile şi decorează-ţi singură tortul

Dacă tortul tău de nuntă vine înainte de vreme şi simţi că ceva lipseşte, poţi condimenta puţin lucrurile şi poţi adăuga câteva decoraţiuni de una singură.

Acestea se găsesc de cumpărat sau dacă eşti deosebit de pricepută, le poţi face acasă.

Gustul este deosebit de important

Tortul de nuntă nu este numai despre modul în care se prezintă şi cum te face să te simţi, ci mai degrabă despre gust- aceasta este esenţa unui tort. Majoritatea cofetăriilor îţi vor oferi mostre gratuite pentru a testa calitatea şi savoarea. Dacă ţi se permite, nu mai sta pe gânduri şi fă asta!

baked cake

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top