Femini.ro

8 lucruri ce ţi le ascunde soţul tău şi trebuie să le ştii azi

Nunta

8 lucruri ce ţi le ascunde soţul tău şi trebuie să le ştii azi

 

Ţi-ai întrebat vreodată soţul la ce se gândeşte şi ai fost lăsată fără vreun răspuns? Chiar şi în cadrul celor mai bune mariajuri, sunt destul de multe lucruri ce le ascunde soţul de nevastă.

Am reuşit să aflu câteva informaţii de pe urma unui studiu făcut în 53 ţări de pe cele 7 continente ale lumii şi am pus cap la cap care sunt cele mai importante lucruri ce ţi le ascunde soţul iar tu trebuie să le ştii neapărat, astăzi!

Sunt anumite momente când doreşte să fie singur

Bărbaţii simt nevoia să fie singuri şi atât- cu gândurile lor, cu meditaţiile lor, cu propria persoană şi cu propriul spaţiu fizic. Dacă nu ajungi să recunoşti această nevoie a bărbatului de lângă tine, poate fi în detrimentul tău.

Mi-aş dori să fii mai atentă cu mine decât cu copiii

Copiii adaugă stres unei relaţii, în general, din cauza cererilor constante ce necesită bineînţeles şi timp şi atenţie din partea ta, din partea amândurora. Calitatea relaţiei dintre cei doi soţi ar trebui să triumfe peste tot, aşa că soţul tău îţi va ascunde aceste lucruri de multe ori. Fă lucrurile aşa cum trebuie şi vor urma numai lucruri pozitive.

A young couple arguing at the breakfast table

Greutatea ta mă deranjează, chiar dacă nu am spus-o până acum

Un bărbat doreşte să fie mândru de modul în care arată soţia lui. Când apar schimbări masive cu privire la greutate, majoritatea bărbaţilor se confruntă cu destul de multe frustrări. Este vorba de mult mai mult decât aparenţe, este vorba şi despre problemele medicale asociate cu acestea.

Mi-aş dori să-mi spui mai des că mă iubeşti

Pentru a fi îndrăgostită- cu adevărat îndrăgostită- trebuie să-i spui soţului tău că-l iubeşti în fiecare zi, de mai multe ori pe zi, dacă este posibil, în aşa fel alimentând şi atrăgând numai gânduri şi fapte pozitive. Când nu o faci, acesta se va simţi neglijat cu totul şi neiubit.

Mi-aş dori să-mi spui direct

Majoritatea bărbaţilor, toţi, în general, prezintă probleme când vine vorba de înţelegerea emoţiilor şi de traducerea subtilităţilor noastre şi urăsc când îi pui să ghicească. Un bărbat doreşte ca soţia lui să fie directă şi să spună ce are în minte, de simte, ce doreşte,

Îmi fac griji că nu voi putea să te satisfac sexual.

Este foarte important pentru ambii parteneri să se facă să se simtă încrezători şi de succes când vine vorba de relaţia lor sexuală. Un bărbat are nevoie de soţia sa pentru a-l ajuta să se relaxeze şi să  se bucure de iubirea pe care o împărtăşesc.

Criticile şi corecţiile mă fac să mă simt teribil

Chiar dacă noi femeile credem că ţine de noi să ne „reparăm” partenerul, aceste mici schimbări pot avea efecte devastatoare când te focusezi numai pe probleme şi niciodată pe plusurile lui, pe calităţile ce vă ajută relaţia.

Doresc să fiu apreciat

Un bărbat îţi va ascunde mereu că doreşte să fie apreciat, să-i spui că a făcut o treabă bună sau că-i mulţumeşti pentru contribuţiile lui. Acesta va dori întotdeauna ca eforturile lui să fie observate de persoana ce o iubeşte.

A young couple arguing at the breakfast table

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top