Femini.ro

8 lucruri pe care fiecare femeie la 20 ani trebuie să le facă

Entertainment

8 lucruri pe care fiecare femeie la 20 ani trebuie să le facă

 

La 20 ani este timpul să faci greşeli, să înveţi, să iubeşti, să te distrezi şi să ai parte de aventurile vieţii tale. Este acea perioadă în care trebuie să învăţăm foarte multe lucruri despre noi înşine.

Da, la 20 ani eşti o nebunie întreagă, însă eşti o nebunie frumoasă; şi important de menţionat este faptul că nimic nu-ţi va ruina aceşti ani mai tare decât gândul că până acum ar trebui să ai toată viaţa pusă la punct.

Sărută-te cu un nemernic al naibii de frumos

Cu oamenii frumoşi te distrezi foarte tare. Cu nemernicii nu trebuie vreodată să te întâlneşti deoarece tu eşti cea care va avea de suferit; însă, combinaţia? De milioane. Doar fă-o pentru a nu-ţi mai sta gândul la asta poate toată viaţa!

Călătoreşte singură

Nu trebuie să mergi în altă ţară pentru asta. Ştii un oraş pe care întotdeauna ţi-ai dorit să-l explorezi? Cumpără-ţi un bilet de avion sau suie-te în maşină şi mergi numaidecât. Petrece puţin timp de una singură şi aşa vei afla foarte multe lucruri despre tine. Vezi care sunt lucruri care-ţi fac ţie plăcere atunci când trebuie să te preocupi doar de propria persoană.

Closeup of young brunette woman

Îţi place de cineva? Invită-l în oraş!

Să fim sincere; la 20 ani încă mai citeşti cărţi în care bărbaţii sunt ilustraţi ca fiind adevăraţi cavaleri şi prinţesele Disney doar trebuie să fie prezente pentru ca magia să se întâmple. Trăim într-o lume incredibilă unde rolurile se schimbă încontinuu, aşa că, ia-ţi viaţa în propriile mâini, nu mai aştepta deoarece de foarte multe ori nu se va întâmpla nici o minune.

Nu-ţi fie frică şi fă prima mişcare deoarece eşti deşteaptă, puternică, amuzantă şi frumoasă!

Spune prima „te iubesc”

Aceastea sunt cuvintele ce vin cu foarte multă vulnerabilitate; asta nu se aplică numai în relaţiile romantice ci şi în cele de prietenii. Permite-ţi să fii vulnerabilă şi vezi cum vine magia din spaţiile frumoase pe care le-ai creat.

Dă-ţi demisia

Încetează să mai faci ceva ce îţi aduce o stare de iritabilitate, te face să te simţi mizerabil, negativă şi asta doar pentru bani.

Cultiveaza creativitatea

Mergi la un curs de olărit, de gătit, fă o pictură, scrie cu mâna stângă, taie cupoane şi începe un nou proiect. Re-aranjează-ţi apartamentul, camera în care trăieşti, vopseşte-ţi pereţii, alege flori, plantează o grădină; în partea din stânga a creierului se află logica, în dreapta creativitatea. Ieşi din stânga!

Iubeşte-te

Câteodată suntem mult prea prinse în această acţiune proprie de a salva lumea. Salvatul lumii începe în primul rând cu grija ta, a propriei persoane. Imaginează-ţi cum ar arăta lumea dacă fiecare persoană ar petrece câte o oră în fiecare zi acordându-şi atenţie.

Fă pace cu corpul tău

Corpul este o extensie a minţii tale; acestea două nu sunt deloc separate aşa că, gândeşte-te mereu că eşti o persoană unică şi extraordinar de frumoasă. Corpul este ceea ce iei după tine pe oriunde mergi, este casa vieţii tale aşa că fii drăguţă cu el!

Portrait of a pretty woman on bicycle

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top