Femini.ro

8 moduri în care poți folosi apa de trandafiri

Casa şi grădina

8 moduri în care poți folosi apa de trandafiri

8 moduri în care poți folosi apa de trandafiri

Minune cu parfum imbietor apa de trandafiri este acel produs spectaculos care se poate folosi atât extern, dar și intern. Extern, aceasta se utitilează nu doar pentru menţinerea frumuseţii și sănătății tenului, dar și pentru tratarea unor probleme.

1. Calmează acneea și rozaceea

Aplicată pe tenul cu probleme apa de trandafiri este o binecuvântare. Reduce roşeaţa dar și inflamarea, de asemenea, balansează ph-ul pielii. Așadar, după binemeritata demachiere se poate folosi în locul apei tonice pentru înlăturarea restului de impurităţi, pentru a revigora pielea, dar și pentru hidratare. Este foarte bună şi pentru tenul gras cu puncte negre, aşa că bifează-l pe lista produselor de îngrijire şi ai numai de câştigat din ecuaţia asta.

2. Foarte bună pentru atenuarea pungilor de sub ochi

Pungile de sub ochi sunt tare inestetice. Pot fie cauzate de zestrea genetică, dar și o dietă bogată în sare. Totuşi, există metode eficiente prin care să scapi numaidecât de aceste pungi de sub ochi. Pe lângă apa rece, cuburile de gheață sau două linguri ţinute la rece în frigider, apa de trandafiri este și ea foarte bună. Ce trebuie să faci mai exact? Ei bine, pune preț de câteva minute recipientul cu apa de trandafiri la frigider, iar după ce s-a răcit suficient de mult toarnă un pic pe două discuri demachiante. Aşază apoi discurile demachiante pe pungile de sub ochi și stai așa câteva minute. Vei observa apoi că acestea s-au retras. Impresionant, nu?

3. Înlocuieşte apa de gură

Apa de trandafiri deține proprietăți antibacteriene și din acest motiv se poate folosi fără probleme în locul apei de gură. Îndepărtează astfel mirosul neplăcut al gurii, dar este eficientă și în lupta cu bacteriile.

4. Folosită pentru înmiresmarea trupului

Varsă puțină apa de trandafiri în apa din cadă și vei observa imediat după baie că pielea miroase plăcut, dar şi în încăpere.

5. Conferă stralucire firului de păr și îl ajută să crească

După baie sau duş, aplică pe părul proaspăt spălat apă de trandafiri fără a mai folosi nimic după. Folosește-o ca și un tratament pentru a conferi părului stralucire, fineţe, dar și pentru a-l ajuta să crească mai ușor. În plus, îi asigură un parfum plăcut ceea ce reprezintă un alt avantaj al folosirii acestui produs.

6. Parfumează încăperea

Dacă ai aerul uscat în casă, umidificatorul îți rezolvă problema, iar când dorești un miros cât mai plăcut în interior, pune apă de trandafiri în aparat.

7. Fă-ţi o băutură sănătoasă cu ea

Poți să îți începi ziua cu o cană bimeritată de ceai cu parfum de trandafiri. Așadar, încălzește apa de trandafiri și apoi adaugă un pliculeț de ceai (oricare dorești), puțin zahăr, o felie sau două de lămâie și gata. Apoi te poți bucura de momentul tău din plin, savurează ceaiul cu parfum de trandafiri şi imaginează-ţi o zi reuşită. O vei avea! Te binedispune iar lucrul aceste este un aspect important pentru efectuarea muncilor din timpul zilei.

8. Fă un desert cu apă de trandafiri

Apa de trandafiri este şi un ingredient grozav pentru deserturi savuroase, aşa că dacă vrei să îţi dai pe spate musafirii cu un astfel de produs culinar, pune-te pe treabă.

Tu folosești apă de trandafiri? Spune-ne cum o folosești tu!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îi dai share pe pagina de Facebook!

Continue Reading

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top