Femini.ro

Angelina Jolie vorbeşte deschis despre divorţul cu Brad Pitt

Monden

Angelina Jolie vorbeşte deschis despre divorţul cu Brad Pitt

 

Angelina Jolie a semnat divorţul recent luna aceasta din cauză că doreşte „să-şi protejeze familia”, aşa cum a spus aceasta în interviurile sale, ridicând noi şi noi întrebări cu privire la motivele întemeiate pentru care acest cuplu, şocant, a ajuns să se despartă.

„Angelina a făcut întotdeauna tot ce este mai bun pentru a-şi proteja copiii”, a spus Geyer Kosinski, managerul ei, pentru cei de la „Radar”. „Ea apreciază când cei din jur înţeleg faptul că în aceste momente are nevoie de spaţiul ei personal mai mult ca niciodată”, a adăugat acesta.

Actriţa în vârstă de 41 ani caută să primească custodia întreagă asupra celor 6 copii, lăsându-i lui Brad Pitt doar unele drepturi cu privire la vizită.

Jolie este reprezentată de avocata Laura Wasser care l-a ajutat şi pe Billy Bob Thornton în 2003 dar care îl reprezintă şi pe Johnny Depp în scandaloasa lui despărţire de Amber Heard.

De ce s-au despărţit?

Sursele apropiate cuplului spun că această despărţire a venit după ce Angelina a fost în dezacord total cu privire la stilul lui Brad de a educa micuţii, spunând că actriţa este „extrem de supărată din cauza acestor metode”.

„Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta despre toate acestea şi cere familiei să îi ofere aceeaşi încredere ca până acum.”, spune Robert Offer- avocat.

Familia lui Brad Pitt îi ia apărarea

Se pare că investigaţiile au continuat deoarece presupunerile vin din mai multe părţi, cu toate că au şocat pe toată lumea.

Brad Pitt se pare că se ascunde încă de pe data de 30 septembrie când a fost intentat divorţul, însă, familia este lângă el şi îl sprijină, negând tot ceea ce spune Angelina, şi anume că acesta „verbal sau fizic” şi-ar fi abuzat copiii.

Verişoara acestuia, Roger Hal Hillhouse a spus pentru numeroase tabloide de scandal următoarele: „Bineînţeles că îl apăr şi-l voi apăra deoarece Brad este un tată bun, un tată incredibil şi nu şi-ar răni vreodată copiii.”

Se pare că acesta a reuşit să-şi vadă doar 5 dintre copiii săi de la despărţire până în prezent şi a fost supravegheat pe durata vizitelor. Fiul său mai mare, Maddox Jolie Pitt nu era cu fraţii lui când aceştia au mers să-şi vadă tatăl, în concordanţă cu ceea ce spun jurnaliştii.

Mai mult decât atât, aceeaşi verişoară a menţionat faptul că părinţii lui Brad prezintă o mare influenţă în viaţa micuţilor şi nu ar trebui să fie ţinuţi la distanţă având în vedere că cele două părţi s-au decis să divorţeze.

„Tatăl şi mama sa, Jane şi Bill sunt bunici grozavi pentru toţi cei 6 copiii şi reprezintă o unitate familială incredibilă iar Angelina nu ar trebuie să priveze pe nici unii de aceste drepturi.”

Familia întreagă le este alături în toată această furtună, aşa cum a fost descrisă perioada: „Suntem deosebit de trişti din cauza faptului că Brad, Angelina şi mai ales copiii sunt nevoiţi să treacă prin toate aceste lucruri îngrozitoare.”

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top