Femini.ro

Bronz de lungă durată. Află cum!

Modă şi Frumuseţe

Bronz de lungă durată. Află cum!

Este vară și multe dintre noi vrem să profităm la maxim de binemeritatele raze de soare pentru un bronz ca în marile reviste de modă şi frumusețe. Totuși, sunt greșeli pe care le comitem fără să realizam că tocmai acestea scurtează durata bronzului. Iată cum trebuie să procedezi ca să te bucuri de un bronz îndelungat!

plaja 3

1. Evită lama de ras

Multe dintre noi știm că în cazurile de urgență lama de ras este cea mai bună metodă de epilare, deși efectele nu sunt pe termen lung. Totuși, când ai pielea bronzată acest lucru trebuie să iasă din obișnuința ta. Și mă refer aici strict la folosirea lamei de ras. De ce zic asta? Cum afecteaza lama de ras bronzul? Ei bine, lama de ras nu numai că îndepărtează părul nedorit, dar exfoliază pielea și asta înseamnă că bronzul tău se va duce în scurt timp. Nu știai, nu? Dacă procedai așa și nu ai înțeles de ce bronzul nu rezista mult timp, iată și motivul.

2. Evită scrubul 

Scrubul pentru pielea corpului este un produs de îngrijire de foarte mare importanță. Acesta are rolul de a îndepărta celulele moarte de pe piele și de a ajuta la stimularea producerii de țesut nou, adică de a ajuta la regenerare. Folosirea periodică a scrubului este o condiţie obligatorie pentru a obţine o piele fină, mătăsoasă și strălucitoare. Totuși, pe pielea bronzată este bine să eviţi produsele exfoliante cu o textură densă şi asta pentru că pot îndepărta bronzul. Foloseşte în schimb produsele pentru o exfoliere blândă, care să aibă particule foarte fine abrazive. De asemenea, evită epilarea cu ceară şi asta pentru că îndepărtează nu numai firele nedorite de păr, ci şi din stratul de piele şi odată cu acesta şi bronzul.

3. Hrăneşte pielea intens

produse 1

După ce ai reușit să obții un bronz ciocolatiu, nu uita să ajuți pielea. O poți face folosind zi de zi creme de hidratare a pielii corpului. Este o condiţie obligatorie pentru protejarea pielii, dar și pentru obţinerea unei texturi fine.

4. Folosește produse pentru o piele bronzată

plaja 2

Există în comerţ produse destinate pielii bronzate, așa că nu te sfii să le folosești, pielea ta le cere.

5. Consumă alimente cu beta-caroten

Dincolo de o alimentaţia cât mai sănătoasă și un aport optim de lichide, foarte importantă este în această perioadă administrarea în meniu de fructe și legume care au beta-caroten. Beta-carotenul este un carotenoid care se regăseşte în special în fructele și legumele de culoare portocalie (morcovi, dovleac etc). Sucul de morcovi este un bun adjuvant în menţinerea stării de sănătate, dar și pentru a fixa bronzul pe piele. În acest sens poți face chiar și o cură pe baza de suc de morcovi. Te va ajuta să te bucuri mai mult timp de o piele ciocolatie. În plus, același efect spectaculos îl conferă pielii și sucul de roşii de altfel foarte sănătos. Tu la ce metode apelezi pentru a te bucura mai mult de o piele bronzată?

Dacă ţi-a plăcut articolul, nu uita să îi dai share pe Facebook!

More in Modă şi Frumuseţe

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top