Femini.ro

Care este rutina de seară a oamenilor de succes?

Carieră şi dezvoltare

Care este rutina de seară a oamenilor de succes?

 

Iubesc aceste tipuri de subiecte legate de oamenii de succes deoarece dacă au dus la bun sfârşit lucruri grozave, ceva fac deosebit de bine, nu? Dacă îmi aduc bine aminte, am mai scris un articol despre ce fac aceştia înainte de micul dejun însă, despre rutina de seară nu a deschis nimeni subiectul.

Se uită la seriale până adorm? Taie lucrurile pe care le-au făcut în ziua respectivă de pe listă? Se calmează şi respiră? Am întrebat câţiva oameni de succes şi aceştia ne-au împărtăşit informaţii cu privire la modul de folosire a timpului dinainte de somn.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care este rutina de seară a oamenilor de succes:

Se îmbracă pentru a se destresa

„Nu mai dorm în hainele cu care am mers la antrenamente; la fel ca şi majoritatea, am făcut asta multă vreme deoarece doream să nu mai am vreo scuză pentru care să nu merg la sală. Dacă aveam colanţii şi bustiera pe mine, jumătate de drum era parcurs. Însă, am realizat că este un mesaj greşit pe care-l transmiteam creierului înainte de somn: mă îmbrac pentru antrenament însă este momentul să adorm? Aşa am ajuns să revin la pijamale sau pur şi simplu un tricou iar de atunci nu mai am nici o problemă cu odihna sau cu exerciţiile.”, autoare.

Pune masa

„Rutina de seară, de fiecare seară, pentru mine înseamnă să-mi aşez masa pentru micul dejun. Este foarte important să iau cel puţin o masă cu familia mea. Nu este ceva mai fancy, mai stilat decât asta: două farfurii, şerveţele, tacâmuri şi bineînţeles, pahare. Dacă stai jos la micul dejun şi te relaxezi, vei seta tonul pentru întreaga zi.”, nutriţionist.

A woman reads a Bible with brilliant glowing lights.

Citeşte citate

„Deschid o carte de acest tip şi citesc o pagină întreagă, la voia întâmplării, reflectând bineînţeles la mesajul transmis. Câteodată cred că este implicată şi soarta deoarece selecţia citatelor simt că mi se potriveşte de minune într-un fel sau altul. Fac acest lucru şi cu copiii mei deoarece aşa îi provoc să se gândească, să reflecteze la ziua ce tocmai a trecut şi să-şi calmeze mintea.”, director firma.

Tv într-o limbă străină

„În după amiezile în care efectiv nu mai am forţa necesară pentru a mai munci, mă uit la diverse emisiuni şi seriale în limba franceză, limbă pe care mi-am dorit întotdeauna să o cunosc mai bine. Încerc să mă concentrez asupra a ceea ce au de spus actorii şi-mi forţez creierul să înţeleg pentru ca mintea mea să nu stea nemuncita nici măcar o zi. Rutina de seară pentru mine înseamnă să-mi scot din camera tot ceea ce înseamnă electronice pentru ca somnul meu să nu aibă de suferit.”, vicepreşedinte.

Antrenamente

„Îmi închid calculatorul cu jumătate de oră înainte de somn şi petrec 10 minute doar stând pe un covor de yoga, relaxându-mi picioarele, genunchii, fundul şi spatele. Acest experiment mă ajută foarte mult mai ales că stau o zi întreagă la birou pe un scaun. Este un ritual care mă face să mă trezesc dimineaţa mai puţin încordată.”, fondatoare.

Sportive woman exercising on black mat

More in Carieră şi dezvoltare

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top