Femini.ro

Care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Leu?

Horoscop

Care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Leu?

 

Este o întrebare destul de bună, mai ales dacă te afli în situaţia în care te întâlneşti cu un nativ Leu- consider eu.

Aşa cum bine îţi poţi imagina, nativul acestei zodii prezintă multe caracteristici asemănătoare cu animalul pe care-l întruchipează. Are o inimă mare, este familist, îi place să fie tratat ca şi cum ar fi regal şi te poţi declara extraordinar de norocoasă dacă reuşeşti să-l cucereşti.

Loialitatea se află pe primele locuri în lista unui Leu, deoarece să fii Leu înseamnă să te afli mereu în lumina reflectoarelor- impropriu spus, iar viaţa ta să fie fără pată.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Leu:

Care este cea mai bună potrivire?

La prima vedere probabil vei crede că cea mai bună relaţie ar putea-o avea cu opusul său, însă, eu îţi voi spune că te cam înşeli.

Leul jucându-se cu Focul

Doi Lei niciodată nu vor sta într-o relaţie pentru multă vreme, nu este o combinaţie posibilă dacă cei doi nu învaţă să facă compromisuri şi nu se gândesc la partener înainte de propria persoană. Dacă se face acest lucru, da, chiar ar putea funcţiona, aşa cum este cazul şi altor semne zodiacale de acelaşi fel.

Portrait of a muscular handsome man standing on black background

Berbec, flăcări fără control

Nativul zodiei Berbec şi cel al zodiei Leu vor avea foarte multe în comun, în special când vine vorba de iubirea pentru carierele lor şi activităţile extraordinar de creative. Amândurora le place tot ceea ce înseamnă provocare fizică şi sport. Singura chestie negativă poate fi tendinţa de a fi mult prea critic unul cu celălalt. Altfel, da, poate fi o relaţie amoroasă stabilă şi deosebit de pasională.

Săgetătorul, fierbinţeală mentală

Săgetătorul nu va putea ascunde vreodată modul în care-l atrage Leul, în special că ei doi sunt ca şi magneţii- de-a dreptul inseparabili. Aceasta este acel fel de conexiune care crează puterea într-un cuplu şi care ajută să ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-au propus vreodată.

Chimia sexuală va produce adevărate scântei şi nu este nevoie de nici un fel de joc pentru a se excita reciproc. Mai mult decât atât, dacă vei sta 5 minute cu ei, vei rămâne surprins de modul în care-şi vorbesc şi de câte de serioase şi provocatoare le sunt discuţiile.

Vărsător

Acest semn de Aer îi poate fi de mare ajutor, la un moment dat al vieţii sale. De multe ori se poate simţi detronat de barierele din apă făcute de Vărsător, însă, atâta vreme cât este onest iar acesta din urmă îi acceptă modul de a fi, colecţia de prieteni şi trecutul tumultuos, cuplul va rămâne împreună multă vreme.

Balanţă

Bălanţa poate fi un partener cât se poate de bun pentru nativul Leu deoarece acesta este destul de înţelept încât va găsi modalitatea perfectă de a-i ajunge la suflet, de a-i câştiga admiraţia şi de a-i trezi toate simţurile- mai ales când vine vorba de plăceri senzuale. Leul va ajunge să se alinte şi să se cocoloşească de câte ori are ocazia sub braţele pline de iubire ale Balanţei.

Man and woman drinking coffee while holding a smart tablet

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top