Femini.ro

Ce doresc oamenii să schimbe la ţine, în funcţie de zodie

Îndrăzneşte!

Ce doresc oamenii să schimbe la ţine, în funcţie de zodie

 

Berbec

Înţelegem faptul că doar competiţia te ajută să reuşeşti, însă, să fii competitiv în legătură cu absolut orice şi oricine? Oamenii doresc să schimbă la tine acest lucru din cauza faptului că ajungi să nu te mai bucuri de fericire şi amuzament o dată ce eşti setat numai pe câştig.

Taur

Nu-ţi mai schimbi deloc atitudinea, nu te mai răzgândesti deoarece eşti incredibil de încăpăţânat- ceva ce trebuie să se schimbe, mai ales dacă-ţi doreşti o relaţie de durată. Celor din jur le este frică să se confrunte cu tine şi din această cauză ajung să nu exprime ceea ce gândesc sau simt.

Gemeni

Poate fi deosebit de frustrant ca acum să fii efervescent şi comunicativ iar în secunda doi serios sau chiar nervos. Nu ajungi să fii unul singur de la cap la coadă ci mai degrabă în funcţie de care latură ajunge să te domine.

Beauty portrait of a charming woman standing over gray background

Rac

Este grozav că te afli în conexiune constantă cu emoţiile tale, însă, câteodată cei din jur parcă se străduiesc mult prea mult ca să nu te rănească. Să fii sensibil este una, însă hipersensibil?

Leu

Cei din jur doresc să schimbe numaidecât la tine, superioritatea, egoismul şi narcisismul de care dai dovadă. Eşti un lider, toată lumea o ştie, aşa că, nu trebuie să o mai demonstrezi de fiecare dată şi să le arunci în faţă aceleaşi fapte.

Fecioară

Încerci să te protejezi de durere şi respingere şi de foarte multe ori cei din jur vor avea tendinţa să creadă că eşti mult prea rece şi indiferent. Cu toate acestea tu nu ajungi să pierzi vreodată lucruri bune, ca şi: căldură, afecţiune şi conexiune, însă, numai cu persoanele ce au răbdare să te cunoască şi nu încearcă să te schimbe.

Balanţă

Când eşti la o petrecere, vorbeşti mult prea mult cu oameni noi şi-ţi ignori prietenii, uneori chiar şi iubita deoarece te afli într-o buclă constantă alimentată de nevoia de a fi plăcut de toată lumea. Uită de asta deoarece nu-ţi vei face deloc bine.

Scorpion

Eşti cea mai dură persoană şi toată lumea ştie asta, aşa că, nu mai încerca să te dai mare. Este clar că proiectezi acest egoism pentru a-ţi ascunde nesiguranţele, însă, de foarte multe ori trebuie să-ţi aminteşti că este în regulă ca anumite persoane să vadă cum eşti tu cu adevărat.

Portrait of a pensive afro american woman looking at camera over gray background

Săgetător

Nu-ţi spune cele mai adânci şi serioase secrete unui necunoscut pe care abia l-ai cunoscut şi nu asuma că orice persoană ce o întâlneşti prezintă cele mai bune interese. Nu mai fi atât de naiv deoarece lumea este un loc periculos.

Capricorn

Îţi place să ai o rutină însă uneori poţi fi mult prea rigid iar cei din jur vor dori să schimbe asta la tine pentru a te mula cu noi situaţii şi experienţe ce au pentru tine. Fii mai flexibil şi vei descoperi această schimbare ca fiind extrem de stimulantă.

Vărsător

În majoritatea timpului eşti destul de indiferent şi deschis la aproape orice, însă, schimbarea rapidă de opinii este copleşitoare pentru cei din jur. Nu trebuie să pretinzi că eşti altcineva dar nici să duci totul la extreme.

Peşti

Vei face foarte multe planuri pe care le vei anula în ultimul moment sau vei fi de acord cu ceva după care te vei răzgândi sau nu vei mai dori să faci. Încearcă să fii mai onest cu tine şi cei din jur. Dacă nu ai nici o intenţie, nu spune contrariul!

Woman sitting on bed drinking coffee smiling

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top