Femini.ro

Ce fac femeile în timpul antrenamentelor de dimineaţă?

Fii în formă

Ce fac femeile în timpul antrenamentelor de dimineaţă?

Probabil prietenele îţi spun că eşti nebună să te trezeşti în fiecare dimineaţă şi să-ţi faci antrenamentele de vreme ce ele abia, abia dacă se întorc pe partea cealaltă pentru mai mult somn.

Dacă te trezeşti în mod regulat la 6:30 în fiecare dimineaţă atunci ar trebui să te lauzi puţin deoarece clubul în care femeile fac astfel de sacrificii pentru a fi în formă şi pentru a arăta bine este din ce în ce mai restrâns.

Haideţi să vedem împreună ce fac femeile înainte şi în timpul antrenamentelor de dimineaţă!

Ora de somn nu este negociabilă

Noul episod din “How to get away with murder” este în seara asta la ora 22:00? Bineînţeles că tu nu te vei uita deoarece trebuie să te bagi în pat la 21:30 şi la 21:42 trebuie deja să dormi având în vedere că trebuie să te trezeşti dis-de-dimineaţă.

Somnul în colanţi

Din cauză că sunt deosebit de comode hainele în care îşi fac antrenamentele multe sunt femeile care aleg să doarmă în ele şi unde mai pui că dimineaţă mai economiseşti puţin timp când vine vorba de plecatul de acasă.

healthy young woman stretching before Fitness and Exercise

Tratezi patul ca lava fierbinte când alarma sună

Pe cât de mult îţi iubeşti antrenamentele de dimineaţă, pe atât de tare urăşti momentul în care începe să-ţi sune telefonul deoarece pernele sunt atât de confortabile iar patul pare că este mai moale ca niciodată. Aşa că nu-ţi mai rămâne nimic altceva de făcut decât să-ţi tratezi comfortul cu indiferenţă, chiar dinainte ca alarma să înceapă să ţipe.

Întotdeauna ai produse de îngrijire la tine

Dacă 5 zile pe săptămână mergi să-ţi faci antrenamentele dimineaţa devreme, ştii că este nevoie să ai produsele esenţiale de ingrijir mereu la îndemână- asta dacă nu cumva ai vreun magazin Sephora în vecinătate.

Şi ajungi în cele din urmă la o rutină pentru care multe femei ar fi geloase pe tine!

Ajungi la serviciu cu părul ud

Vor fi dăţi în care toate uscătoarele vor fi ocupate iar tu nu vei mai avea timp să stai, să aştepţi deoarece eşti nevoită să alergi către serviciu.

Fie că eşti maestră în arta împletiturilor sau doar accepţi faptul că părul ta va arăta de toată jena la întâlnirea cu superiorii, nu ai de ales- nu este semn cum că ai fi leneşă ci pur şi simplu este un semn de onoare- te menţii în formă şi eşti sănătoasă.

Micul dejun cât mai cantitativ

Vei dori să devorezi tot ce se află pe masă imediat după ce ai venit de la antrenamentele tale iar după 20 minute să te bucuri şi de o gustare generoasă. Să-ţi păstrezi prânzul pentru ora 2- acolo este lupta adevărată pentru tine având în vedere că parcă nu te-ai săturat.

Ai o zi incredibil de bună

Da, am putea spune că eşti destul de impresionantă- ai alergat o oră şi ai la activ câteva zeci bune de genoflexiuni şi asta până majoritatea se dă jos din pat. Ei bine, se pare că va fi o zi incredibil de bună pentru tine!

Image of happy woman with white fabric running down meadow

Continue Reading
You may also like...

More in Fii în formă

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top