Femini.ro

Ce face o femeie înainte de sex?

Entertainment

Ce face o femeie înainte de sex?

Nu ar fi minunat ca sexul spontan să fie la fel de incitant şi în viaţa reală sau mai rău decât atât, chiar să se întâmple? Ştii, când începeţi să vă rupeţi hainele de pe voi într-un moment de pasiune şi vă apucaţi unul de altul fără pic de stres?

Din nefericire, o femeie are mult prea multe ritualuri înainte de actul în sine pentru ca sexul să se întâmple complet fără griji. Şi de cele mai multe ori, ne place să le facem când avem timp berechet pentru toate ce ni le-am pus în cap, chiar dacă în mod public nu vom recunoaşte niciodată.

Lenjeria care nu vede niciodată lumina zilei

Şi lupta pentru o femeie acum începe: trebuie să se decidă dacă va purta lenjeria cu totul inconfortabilă toată ziua pe sub haine sau să o ţină în poşetă şi să o pună chiar înainte de acţiune?

Beautiful woman with shopping bags

Epilat sau depilat- total

Îţi vei lăsa mai târziu părul să crească peste tot, în mod natural, însă acum tot ce îţi doreşti este să fii fină şi netedă, absolut peste tot.

Sau epilat pe uscat în baie înainte

Iar asta se întâmplă în momentul în care doreşti să fie totul spontan. Îţi aminteşti de picioarele tale de mamut şi de subraţul de care ai cam uitat de câteva zile şi fugi numaidecât la prima lamă de ras ce-ţi iese în cale şi încerci să dai uitat tot părul.

Inspecţie

Bineînţeles că, raţional vorbind, vulva ta va arăta exact la fel ca şi data trecută când ai inspectat-o, însă dacă cineva se presupune că se va “băga” în treburile tale, trebuie să fii 100% sigură că totul este în ordine.

Pregăteşte un playlist

Vei lăsa ca seara ta romantică şi total “spontană” să se desfăşoare ascultând muzică lui Taylor Swift sau Justin Bieber? Nici o şansă! Găseşte câteva melodii care se potrivesc numaidecât momentului şi care vă excită pe amândoi.

Ai grijă ce mănânci toată ziua

Dacă se presupune că vei avea o noapte incendiară alături de partenerul tău, evită alimentele şi mâncărurile care sunt deosebit de bogate în sodiu şi care induc gazele, iar asta cel mai bine pentru starea ta de spirit, să fii sigură că nu vei avea parte de nici un incident nedorit.

Mirosurile

Verifică pe cât se poate mirosurile de peste tot. Uşor, uşor la subraţ într-o mişcare simplă şi sexy de striptease- ca şi cum ai fi maestră în ceea ce faci.

Woman blowing bubble with gum in swim pool outdoors

Consideră că faci ceva drastic acolo jos

Spray, duşuri dese, orice pentru a te asigura că eşti fresh şi curată. Dar apoi doar trebuie să te speli ca o femeie normală deoarece părţile intime sunt deosebit de sensibile.

Impulsionează-te în oglindă

Eşti în baie pentru ultima dată şi probabil pentru a urina şi a te spăla pe dinţi, însă ce mai contează dacă încerci să te flatezi puţin? Uită-te în oglindă şi spune-ţi că eşti cea mai sexy femeie “ever” şi că în seara ce urmează vei seta noi bariere în ale sexului.

Portrait of a beautiful young woman holding cocktail in swim pool outdoors

Continue Reading
You may also like...

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top