Femini.ro

Ce am învăţat când m-am întâlnit cu bărbatul nepotrivit

Entertainment

Ce am învăţat când m-am întâlnit cu bărbatul nepotrivit

Cel mai amuzant şi mai frustrant, în acelaşi timp, lucru legat de o relaţie este că te îndrăgosteşti mult prea repede şi dacă se întâmplă să dai peste bărbatul nepotrivit şi-ţi dai seama de asta, este extraordinar de greu să te detaşezi. Aşa că, dacă stai să te gândeşti, care este rostul la toate?

Am întrebat câteva femei şi iată care au fost poveştile lor; ce au avut de învăţat când s-au întâlnit cu bărbatul nepotrivit.

Am învăţat să nu mă pun pe ultimul loc

„Singura mea relaţie serioasă de dinainte să mă căsătoresc a fost cu un tip de la care am învăţat lucruri extrem de valoroase. De fiecare dată când făceam un lucru, mă întrebam : ce ar crede el? S-ar supăra? O dată ce ne-am despărţit şi m-am simţit îngrozitor în fiecare secundă, am realizat cu greu că într-o relaţie sănătoasă niciodată bărbatul în cauză nu te va lăsa să te pui pe ultimul loc. Acesta te va ajuta să ai foarte mare încredere în tine şi te va ajuta să vezi toate lucrurile pozitive pe care poate de una singură sau lângă bărbatul nepotrivit nu le-ai fi văzut.”

Viaţa este extraordinar de frumoasă

„Când aveam 24 ani, am început să mă întâlnesc cu un bărbat cu care ştiam de la început că nu voi avea nici un fel de viitor; era cu 10 ani mai mare ca mine, nu dorea copii, eu da, dar chiar şi aşa, ducea o viaţă frumoasă care mie-mi plăcea.

Alături de el, chiar dacă era bărbatul nepotrivit pentru mine, am învăţat ce înseamnă stilul, un apartament înconjurat de cărţi, mobilă vintage şi petreceri somptuoase cu prietenii şi familia.”

Atracţia nu este totul

„Mă înţelegeam extraordinar de bine cu o persoană faţă de care mă simţeam deosebit de atrasă dar nu ne puteam întâlni din cauză că era într-o relaţie de durată. După ce a pus punct, am început să ne întâlnim; am terminat facultatea şi ne-am mutat la mare distanţă unul de altul. Am încercat aşa însă a fost mult prea dificil. Nu regret însă aşa mi-am dat seama că într-o relaţie, atracţia nu este suficientă.”

Am învăţat că nu poţi schimba oamenii

„M-am întâlnit cu un bărbat vreme de doi ani; acesta era deosebit de atrăgător, de succes, fermecător, călătorea foarte des şi educat. Bineînţeles că din punct de vedere emoţional nu era deloc disponibil. Am crezut că am fi combinaţia perfectă; dacă aş fi femeia lui de vis, el s-ar schimba însă nu a făcut-o şi ca şi rezultat mi-am pierdut încrederea în mine.”

Am învăţat că viaţa merge mai departe

„Tocmai ieşisem dintr-o relaţie îngrozitoare când am întâlnit un bărbat în metrou- exact când mă aşteptam mai puţin! Era incredibil de atrăgător, înalt, deştept.  De vreme ce niciodată n-am anticipat că vom fi împreună, a fost prima persoană faţă de care m-am simţit din nou atrasă.

El mi-a fost un fel de „rebound” şi el m-a asigurat că voi fi ok. Chestia este că am rămas prieteni încă de atunci.”

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top