Femini.ro

Ce îşi doresc bărbaţii?

Relaţii

Ce îşi doresc bărbaţii?

De ani şi ani de zile vorbim despre căutarea bărbatului sau femeii perfecte- acea persoană care se poate arunca alături de noi în vâltoarea asta nebună a vieţii şi care va sta atât la bucurii cât şi la tristeţi.

Ca şi bărbat, tindem să credem că, această decizie face parte printre cele mai importante decizii pe care este nevoit să le ia pe tot parcursul vieţii- şi trebuie să recunoaştem că nu sunt chiar atât de multe.

Dar, cum arată femeia perfectă în ochii unui bărbat? Ce îşi doresc bărbaţii să găsească la o femeie?

Caracterul

Să fii cu adevărat frumoasă nu are nici o legătură cu modul în care arăţi sau te îmbraci, ci cu tot ce faci şi tot ce eşti într-un moment sau altul al vieţii tale.

Bărbaţii îşi doresc o femeie care să se preocupe tot atât de mult şi pentru interior aşa cum o fac pentru exterior- îşi doresc o femeie deşteaptă şi adevărată. Acea femeie, aşa cum este în jurul prietenelor sale.

Bărbaţii adoră femeile care aleg să râdă şi cu ei, femeile care nu iau viaţă chiar atât de în serios, femeile cu simţul umorului şi cele care sunt ele însele şi se simt bine în pielea lor.

Mai da voie tenului să respire o zi două când el alege să treacă pe la tine, nu folosi machiaj şi lasă părul în pace, dezordonat, desfăcut.

Respectul

Cum te prezinţi, spune foarte multe despre ceea ce eşti tu de fapt. Gândind la rece totul, unui bărbat nu-i place când eşti peste tot, ştii pe toată lumea si faci orice cu oricine. Băieţii poate găsesc atrăgător felul tău de a fi, popularitatea, însă, bărbaţii nu joacă acest rol. Nu poţi respecta un bărbat dacă nu te respecţi pe tine.

Bărbaţii preferă o femeie care stă şi acasă, care citeşte o carte în loc de a sta într-un bar alături de prietenele sale, ce îşi doresc şi o beţie cruntă; bărbaţii îşi doresc acea femeie care îşi controlează viaţă şi o menţin liniştită.

Cu cât ştii mai puţine lucruri despre viaţa unei persoane, cu atât aceasta devine mai interesantă. Dacă bărbaţii ar şti tot ce faci şi te-ar vedea peste tot, crezi că le-ai mai atrage atenţia?

Afecţiunea

Bărbaţii sunt fiinţe fizice- tot ce implică o atingere, le trezeşte interesul.

Aceştia îşi doresc o femeie care pe neaşteptate să vină să le strângă mâna sau să-i sărute când se uită în alte părţi. Bărbaţii adoră femeile ce le sar în braţe şi care îi întreabă cum le-a fost ziua- acesta este cel mai bun mod de a te apropia de ei; se vor simţi doriţi şi iubiţi.

Toate aceste mici lucruri, doar întăresc conexiunea dintre doi oameni şi îi va deschide spre comunicare, dar cel mai important, se vor simţi confortabili unul cu altul.

Inteligenţa

O conversaţie ce îl stimulează din toate punctele de vedere, îl face să o ia razna. Femeile inteligente sunt acelea care cunosc tot ce mişcă în jur şi care fac tot posibilul să îmbunătăţească ce au deja. Ele gândesc obiectiv, critic şi deseori sunt persoane independente care nu depind în nici un fel de bărbat.

Bărbaţii îşi doresc o femeie care să vadă dincolo de o geantă de ultimul răcnet, o pereche de pantofi scumpi sau un serial nou apărut.

Nu este nevoie nici de o diplomă de la Oxford, Harvard, însă, trebuie să fii rezonabilă şi înţelegătoare.

Încrederea

Şi nu în ultimul rând, încrederea. Fiecare zi este o luptă şi să ai alături o femeie pe care să te bazezi- asta este cheia către realizarea visurilor.

O femeie care se iubeşte pe sine, în ciuda defectelor, este o femeie că va şti cum să-şi iubească bărbatul. Înafara de asta, acea femeie, nu doar că te va iubi, ci va bate la toate uşile ce ţi se închid şi va doborî pe cei care-ţi stau în cale, pentru a ajunge la stele alături de tine.

Asta este ceea ce îşi doresc bărbaţii şi ce consideră a fi de-a dreptul sexy- şi nu are nimic de-a face cu modul în care arăţi.

Continue Reading
You may also like...

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top