Femini.ro

Ce jucării sunt în top anul acesta?

Despre şi pentru pitici

Ce jucării sunt în top anul acesta?

 

Cu sărbătorile care se pare că sunt mult mai aproape decât ne-am fi putut imagina vreodată, este destul de dificil să reuşeşti să-ţi dai seama ce jucării ar trebui să cumperi pentru a-ţi surprinde copilul sau nepoţii.

Ei bine, m-am gândit să-ţi vin în ajutor de pe acum şi să-ţi dau câteva sfaturi cu privire la lista de cumpărături pentru Moş Neculae şi Crăciun.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem în continuare, împreună, ce jucării sunt în top anul acesta:

  1. Thingmaker

Ce poate fi mai bine şi mai bun decât o jucărie care face alte jucării? Aceasta este o imprimantă 3D care îi va ajuta pe copiii tăi să-şi facă propriile creaţii. Bineînţeles, aceasta funcţionează alături de o aplicaţie exclusivă- dar nu-l văd ca fiind un impediment.

Se combină culori, diferite figuri şi prezintă sute şi sute de variaţiuni de jucării pe care o dată ce le-ai terminat de gândit şi prelucrat, le poţi trimite către imprimantă şi obţine.

Small baby playing with toy sitting on the ground in the park and looking to the camera

  1. BB-8 Droid

Aproape mult prea drăguţ pentru a-i găsi un cuvânt potrivit, acest droid este companionul perfect pentru micii iubitori de Star Wars. Având în vedere că prezintă o moţiune giroscopică, acesta se va mişca asemenea unui caracter real şi poate fi manevrat aproape peste tot. Cu din ce în ce mai multe interacţiuni, atitudinea lui BB-8 va fi asemenea alor sale şi va recunoaşte vocea „proprietarului” său, reacţionând ca atare.

  1. Code-a-Pillar

Preşcolarii vor primi în fiecare zi lecţii separate şi individuale fără a realiza că nu sunt la şcoală iar asta prin simpla schimbare a anumitor segmente din această jucărie adorabilă. Cu fiecare schimbare făcută, vine o nouă cale, noi sunete şi noi lumini. Poate exista un sunet, două întoarceri la dreapta, trei la stânga şi trei segmente în linie dreaptă pentru a crea o combinaţie incredibilă care va ajunge să te prindă în joc chiar şi pe tine, un adult.

  1. Cabbage Patch Kids Baby So Real

Când vine vorba de jucării pentru fetiţe, probabil aceasta se va găsi printre primele rânduri deoarece nostalgia întâlneşte tehnologia cu acest nou şi ultim membru al familiei Cabbage Patch. Această păpuşă prezintă ochi care se învârt şi senzori în tot corpul care, în momentul în care sunt conectaţi la aplicaţie, aceasta poate urina, vorbi şi chiar clipi. Mai mult decât atât, copilul tău o poate gâdila, se poate juca şi poate comunica deoarece va primi răspunsurile întrebărilor sale.

  1. Love2Learn Elmo

Aceasta este ultima pe care v-o voi prezenta deoarece cine nu-l iubeşte pe Elmo? În toate încărnările sale, dă lovitura printre cei mici şi în acest an nu este deloc o excepţie de la regulă cu versiunea de care vă spun. Elmo nu numai că joacă tot felul de jocuri, cântă şi face sunete ciudate, dar ştie şi numele copilului datorită aplicaţiei.

Tot aplicaţia îţi va oferi flexibilitatea de a selecta diferite subecte, lucruri favorite şi chiar conversaţii pe care le poate purta cu cel mic. Imaginează-ţi o conversaţie în timp real când vine vorba de anumite evenimente ca şi mersul la oliţă sau curăţarea locului de joacă.

Child washing car and toy car

More in Despre şi pentru pitici

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top