Femini.ro

Ce nu ştiai despre Melania Trump

Monden

Ce nu ştiai despre Melania Trump

 

Soţia preşedintelui-ales, pe numele său, Melania Trump a ieşit în lumina reflectoarelor săptămâna trecută când soţul ei îşi trasa calea către preşedinţie. Mai mult decât atât, prima doamnă a SUA a mai oferit o serie de discursuri în ultimile zile până la alegeri, în campania electorală, însă cu acelea sunt sigură că sunteţi la curent.

Lady Gaga a fost unul dintre multitudinea de artişti care s-au declarat mai mult decât scârbiţi de poziţia Melaniei, considerând-o pe aceasta de-a dreptul ipocrită, postând pe site de socializare următoarele:” Dragă Melania Trump, să spui că vei milita împotriva agresiunilor este o ipocrizie având în vedere că soţul tău este unul dintre cei mai mari agresori pe care i-am văzut vreodată.”

De vreme ce Melania Trump este încă un mister, ne-am gândit că este momentul să vorbim despre câteva lucruri pe care nu le ştiaţi despre aceasta:

Este a treia soţie a lui Donald

Melania Knauss a început să se întâlnească cu Donald Trump în 1998 şi s-a căsătorit cu acesta în 2005 când a născut şi primul lor copil. Înainte de aceasta, Donald a mai fost căsătorit cu Marla Maples şi cu Ivana Zelnickova.

Familia Clinton a fost prezentă la nunta lor

Bill şi Hillary Clinton au fost printre cei 350 de invitaţi când cei doi s-au căsătorit în Palm Beach, Florida. Melania Trump a purtat o rochie de 100 mii de dolari, de la Dior, cusută cu peste 1 500 de cristale, pentru care s-a muncit nu mai puţin de 550 ore.

15258788936_a7bc7f9539_o

A crescut în Iugoslavia comunistă şi vorbeşte 5 limbi străine

Slovenă, engleză, franceză, sârbă şi germană, dacă doreşti să ştii aceste detalii; poate isteţimea ei lingvistică o va ajuta la Casă Albă însă, accentul ei uşor tern este motivul pricipal pentru care nu a dat prea multe interviuri alături de soţul sau care, pare-se, urăşte imigranţii.

Păi soţia, dragă domnule preşedinte?

Crede că oamenii ar trebui să fie mai drăguţi unii cu alţii

În interviul acordat cu doar 5 zile înainte de alegeri, Melania a susţinut viziunea sa cu privire la care ar fi rolul ei la Casa Albă dacă ar deveni prima doamnă, spunând că ar munci din răsputeri pentru a combate cultura pe tot ceea ce înseamnă social media care a devenit mult prea dură, răutăcioasă.

Dar aşa cum spun şi cei de la CNN, „nu a făcut deloc referire la activităţile de pe Twitter ale soţului său, Donald Trump, care de foarte multe ori a atacat toţi membrii din politică, jurnalişti, critici şi alţi comedianţi, actori de-a lungul anilor cu diverse comentarii bazate pe modul în care aceştia arată şi cât de „inteligenţi” ar fi.”

Melania a mai adăugat: „Nu este deloc în regulă ca un copil de 12 ani să fie agresat, să i se vorbească urât sau chiar atacat. Este teribil când asta se întâmplă la locul de joacă şi de-a dreptul inacceptabil când este făcut de o persoană fără nume care se ascunde în spatele unui calculator, pe internet. Trebuie să găsim o cale mult mai bună prin care să vorbim unii cu alţii”.

Singura care a pozat nud

Cu 3 ani înainte să-l cunoască pe Donald, Melania a pozat nud pentru o revistă franţuzească destinată bărbaţilor. Fotografiile bineînţeles că au fost obţinute şi de cei de la „New York Post”.

25759644720_f53205a5a1_b

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top