Femini.ro

Ce semn zodiacal este atras de femeile mai în vârstă?

Horoscop

Ce semn zodiacal este atras de femeile mai în vârstă?

 

Apreciez faptul că eşti o persoană ocupată aşa că nu o să vorbesc prea mult aici şi fără rost şi-ţi voi oferi răspunsul la întrebarea: ce semn zodiacal este atras de femeile mai în vârstă- bărbatul Gemeni, bărbatul Săgetător şi bărbatul Vărsător.

Bineînţeles, asta nu înseamnă că restul nu, ci doar că aceştia 3 prezintă o atracţie mult mai mare.

Dacă ai mai mult timp de pierdut pe site, haide să-ţi spun în continuare câte ceva despre fiecare semn zodiacal ce este atras de femeile mai în vârstă şi câteva considerente personale despre aceştia.

Bărbatul Gemeni şi femeile mai în vârstă

Motivul pentru care bărbatul Gemeni este mult mai atras de femeile mai în vârstă decât cele asemănătoare lui este acela că el personal se crede a fi Mr. Grey al zodiacului. Este kinky şi experimentat şi nu găseşte ceva în lume ce nu ar încerca, aşa că preferă lângă el persoanele mai experimentate.

Fie că este vorba de curiozitate senzuală sau sexuală, aceasta poate fi folosită ca şi bază, ca şi fundaţie pentru o relaţie de termen lung şi depinde în mare parte de femeie, nu de el. Dacă poţi menţine apetitul sexual al bărbatului Gemeni la nivelul de experimentare continuă şi tot ceea ce înseamnă nou, atunci da, l-ai câştigat pentru totdeauna. Dacă eşti o femeie mai tradiţionalistă şi se întâmplă să dai peste un astfel de partener care doreşte numai să te tragă de păr şi să-ţi facă fel de fel de nebunii în fiecare seară, atunci să ştii sigur că nu va funcţiona ci va fi mai mult o aventură- pe care nu o să o uiţi.

Ţin să menţionez că bărbatului Gemeni îi place foarte tare durerea, aşa că, dacă nu te excită acest aspect în nici un fel, fugi!

8314557607_180b2f6b5b_k

Bărbatul Săgetător şi femeile mai în vârstă

Bărbatul Sagetetor este aventurierul zodiacului. El este cel care va încerca orice, o dată. Posibilitatea unei relaţii sexuale şi nu numai, cu o femeie mai în vârstă va fi văzută de către el ca şi o aventură pe care nu o va refuza. Spre deosebire de bărbatul Gemeni, bărbatul Săgetător este mai convenţional şi poate nu va da de fiecare dată curs şi unei relaţii stabile.

Bărbatul Săgetător răspunde pozitiv în faţa unei femei care îi oferă o siguranţă şi o încredere şi acestea două vor veni întotdeauna din partea unei femei mature, unei femei cu experienţă, unei femei mai mari ca şi vârstă.

Bărbatul Vărsător şi femeile mai în vârstă

Bărbatul Vărsător se dă în vânt după orice persoană care iubeşte ceea ce înseamnă învăţare, cunoştinţe şi experienţă. Doar dacă vorbeşte cu o femeie care ştie mai multe decât el este de-a dreptul fascinant şi dacă a făcut şi mai multe, în materie de sex, experienţa este copleşitoare.

Mai mult decât atât, bărbatul Vărsător este mult mai puţin atras de aparenţele fizice decât majoritatea bărbaţilor din zodiac aşa că nu-i pasă dacă există frumuseţe şi restul nu. O femeie cu linii fine pe faţă, chiar cu riduri, cu păr grizonat şi cu câţiva ani în spate dar inteligentă, nu va fi deloc o problemă pentru el, dorindu-şi de foarte multe ori o asemenea parteneră de viaţă.

8663446972_adb9ab832f_k

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top