Femini.ro

Ce şi cum faci faţă unei relaţii în funcţie de zodie (II)

Horoscop

Ce şi cum faci faţă unei relaţii în funcţie de zodie (II)

 

Balanţă

Tu eşti cea mai fericită în relaţii în momentul în care te poţi asigura că păstrezi un mediu sigur atât pentru tine cât şi pentru partenerul tău. Nu eşti deloc genul de persoană care intră într-o discuţie, argument, ceartă pentru nimic, însă, când ceva ţi se pare că este injust şi lipsit de corectitudine, vei lupta până la capăt. Nu ai nici o problemă când vine vorba de a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru ca partenerul tău să fie fericit şi mereu cu zâmbetul pe buze.

Scorpion

Când eşti în relaţii, eşti aproape consumată de pasiunea şi intensitatea pe care ajungi să o simţi în fiecare moment. Nu fiecare dintre noi este ferm pe poziţii când vine vorba de un obstacol sau o provocare aşa ca tine şi asta din cauza timidităţii sau a lipsei de încredere, contrar ţie. Eşti extrem de loială şi prezentă şi nu există alt semn zodiacal mai bun la intimitate decât tine.

Săgetător

Eşti o persoană extrem de amuzantă în relaţii din cauză că iubeşti viaţa, distracţiile şi noi experienţe în fiecare zi. Nu iei lucrurile mult prea în serios şi din această cauză persoana de lângă tine poate fi uşor frustrată deoarece este nevoie de maturitate şi seriozitate în relaţii. Atâta vreme cât partenerul este flexibil şi înţelege nevoia ta de a evada din când în când, totul este cât se poate de în regulă.

Beauty portrait of a smiling woman looking at camera isolated on a white background

Capricorn

Te simţi mult mai confortabil în momentul în care îţi iei şi-ţi acorzi tot timpul din lume, de care consideri că ai nevoie, pentru a te implica într-o relaţie. Ştii că eşti pachetul complet şi a-i fi partenerul ideal de viaţă al oricărei persoane. Ai o parte „de adult” în tine şi eşti extrem de muncitor, matur şi pe tine se pot baza toţi cei din jurul tău.

Însă, de foarte puţine ori se vorbeşte şi de partea ta mai „freaky” ce vine o dată cu sexul şi satisfacerea partenerului de viaţă.

Vărsător

Nu există nici un alt semn zodiacal ce-şi va accepta 100% partenerul aşa cum o face un nativ al zodiei Vasator. De fapt, iubirea şi acceptarea ta îl încurajează să strălucească şi să fie el însuşi. Eşti foarte independent chiar şi înafara relaţiei şi simţi nevoia constantă de a fi stimulat mental. Nu eşti persoana care să se axeze sau să înţeleagă prea mult emoţiile şi din această cauză în momentul în care partenerul are nevoie de tine, trebuie să o zică, nu să aştepte să-i înţelegi semnalele.

Peşti

Chiar ai vorbit serios când ai spus familiei şi prietenilor că doreşti să îmbătrâneşti alături de partenerul lângă care eşti astăzi. Vei face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a menţine relaţia sănătoasă şi fericită atât pentru tine cât şi pentru el. Dragă nativ Peşti, să nu fii deloc uimit când te vei trezi că faci absolut orice pentru partenerul tău şi, bineînţeles, asta include şi foarte multe gesturi romantice.

Close-up portrait of an beautiful autumn woman laying on grass, beauty skin concept

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top