Femini.ro

Ce şi cum faci faţă unei relaţii în funcţie de zodie (I)

Horoscop

Ce şi cum faci faţă unei relaţii în funcţie de zodie (I)

 

Berbec

Eşti foarte onest, pasional şi energic când vine vorba de relaţii. Îţi place să faci foarte multe lucruri, să te distrezi deoarece nici o provocare nu este prea mare pentru tine. Abia îi oferi şansa partenerului de a respira înainte de a pleca într-o altă aventură.

Flirtezi, dar nu până la a ajunge să fii infidel- ci mai degrabă pentru a-ţi alimenta încrederea în forţele proprii. Niciodată nu eşti plictisitor şi de foarte multe ori cei dinafară îţi vor invidia relaţia.

Taur

Nu este nimic greşit dacă-ţi doreşti să fii o persoană ce-şi petrece majoritatea timpului acasă, deoarece, ce să vezi? Excelezi la toate ce ţin de acest domeniu! Tu şi partenerul aţi făcut din casă un mic Rai. Încă aveţi seri de întâlnire dar principala concentrare este pe cămin şi pe iubire.

În acelaşi mod în care îţi menţii casa, îţi menţii şi relaţia, dragă nativ Taur. Nu acorzi încrederea ta cu uşurinţă, însă, pentru tine este un must have în relaţii.

Beauty portrait of a young attractive woman with fresh skin looking at camera isolated on a white background

Gemeni

Dacă te afli într-o relaţie, nu este ceva ce ai făcut cu uşurinţă; ai avut parte de multe experienţe şi iubeşti să socializezi, aşa că, în momentul în care-ţi iei angajamentul faţă de o persoană, înseamnă că aceasta în cauză ţi-a captivat nu numai inima dar şi mintea şi sufletul.

Ai nevoie în mod constant de stimulare intelectuală. Să fii într-o relaţie deloc amuzantă, distractivă, care în mod constant îţi îmbunătăţeşte mintea, stilul conversaţional, umorul, nu-ţi va aduce deloc bine şi vei pleca.

Rac

Dragă Rac, tu oferi şi oferi, după care oferi puţin mai mult. Când eşti într-o relaţie, faci din ea prioritatea numărul unu. Eşti empatic, milos, sensibil şi eşti acolo pentru partener, aşteptând acelaşi lucru şi din partea lui.

De vreme ce emoţiile sunt atât de apropiate de suprafaţă, empatizezi cu cei din jur şi partenerul va şti că vei fi mereu alături de el cu inima şi braţele deschise.

Leu

Eşti ameţitor şi dinamic, nativule Leu şi oamenii pur şi simplu adoră să-ţi fie în preajmă, mai ales când vine vorba de relaţii de orice fel. Hai să recunoaştem: eşti un fel de divă. Atâta vreme cât ai parte de destul de multă atenţie din partea persoanei iubite, totul va fi grozav, dar, dacă simţi că eşti ignorat, chiar şi puţin, vei încerca să găseşti această atenţie şi adulaţie în alte pari. Când te simţi bine, eşti generos şi oferi de toate iar totul este mai mult decât grozav.

Fecioara

Tu eşti direct pe fază în momentul în care ceva trebuie reparat sau o problemă are nevoie de rezolvare, chiar dacă această problemă este în cadrul relaţiei tale. Unele persoane te consideră rece şi detaşat, însă, partenerul tău ştie că eşti contrariul. Eşti o persoană extrem de pasională şi pui suflet în relaţi. Partenerul de viaţă ştie şi este conştient de faptul că orice ar fi tu vei fi mereu aproape pentru el şi-l vei ajuta ori de câte ori este nevoie.

Beauty portrait of pretty young woman filing nails over white background

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top