Femini.ro

Ce spune ştiinţă că trebuie să ştii despre infideli?

Relaţii

Ce spune ştiinţă că trebuie să ştii despre infideli?

De vreme ce poate nu există vreo definiţie cu privire la infideli, faptul demonstrat şi ştiut este că aceştia există şi cauzează foarte multă durere în rândurile partenerilor de viaţă. Fie de consideri infidelitate sexul sau un sărut, nu contează care sunt parametrii relaţiei tale deoarece o trădare tot trădare rămâne.

Sunt câteva lucruri pe care ştiinţa ni le spune despre infideli, lucruri pe care ar trebui să le ştii deoarece sunt foarte mulţi în jurul nostru. Te poţi educa singură şi poţi sta departe de aceştia cu ajutorul următoarelor fapte demonstrate:

Fanii rock and roll-ului înşeală mai mult şi mai des

Asta din cauză că muzica şi sexul merg mână-n mână, vei găsi mai mulţi infideli în aceste rânduri, oamenii de ştiinţă spunând că peste 41% dintre aceştia, studiaţi şi întrebaţi, preferă acest gen de muzică. Când vine vorba de muzica pop, 16%, contry, 11% şi muzica clasică 7%, hip hop şi alte genuri doar 2%.

Când înşeală femeile, este mai serios, mai grav

Este o minciună faptul că bărbaţii sunt cu mult mai predispuşi la infidelitate; nu numai că femeile înşeală dar studiile au arătat că în momentul în care acestea se decid asupra acestui fapt, mai sunt implicate şi anumite sentimente emoţionale, spre deosebire de contracanditatul, dl. Bărbat.

Implicarea emoţională înseamnă că relaţia este pe butuci şi nimic nu mai poate fi salvat.

Woman at the beach

Cei infideli chiar au parte de fericire în cadrul relaţiei

Să înşeli nu înseamnă în mod necesar să relaţia are de suferit sau s-ar fi produs vreo ruptură. Oamenii de ştiinţă sugerează că persoanele care înşeală sunt destul de mulţumite cu viaţa pe care o duc, cu relaţia lor şi chiar nu caută să se despartă.

56% dintre bărbaţii cu aventuri sunt fericiţi cu partenerele, de vreme ce 34% dintre femei se aflau în aceeaşi situaţie însă, au făcut-o doar pentru că, ei bine, s-a putut.

Femeile sunt mai predispuse la aventuri când sunt la ovulaţie

Sună ciudat, ştiu însă este adevărat. Un medic specialist de la UCLA explică faptul că femeile sunt extraordinar de atrase de bărbaţii total diferiţi de partener când se află în faza ridicată de fertilitate a ciclului menstrual. Mai mult decât atât, femeile se simt mai sexy şi doresc să facă un copil în această perioadă.

Bărbaţii sunt infideli din cauză că doresc să-şi „repare” mariajul

Ştiu că sună extraordinar de ridicol şi vei începe să râzi, însă, conform terapeuţilor, se pare că bărbaţii care-şi iubesc soţiile sunt de părere că o relaţie înafara căsniciei ar putea să fie salvatoare pentru aceasta. Poate este un concept dificil de digerat însă, în creierul lor cred că pot avea totul şi se pot întoarce la vieţile lor ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Înşeală cu persoanele pe care le cunosc

Poate te gândeşti că dacă vei fi înşelată va fi vorba de ceva de o noapte, cu o persoană pe care n-o vei mai vedea în viaţa ta, însă, persoanele infidele au tendinţa de a rămâne aproape de casă. De fapt, cel mai comun loc pentru începerea unei aventuri este la muncă. Studiile arată că peste 85% dintre persoanele care înşeală, au ales colegi de muncă, de vreme ce restul, prieteni şi vecini.

Happy woman

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top