Femini.ro

Cei mai buni designeri din Maroc

Fashion

Cei mai buni designeri din Maroc

Cei mai buni designeri din Maroc au de obicei un singur lucru în comun şi anume: toţi sunt uimiţi şi se inspiră din vecinătăţi, din mediul înconjurător de pe tot continentul african. Yves Saint Laurent a fost motivat să înceapă să folosească culoare în colecţiile sale după ce a petrecut o vreme destul de îndelungată în Maroc.

Cei mai buni designeri de astăzi au tendinţa de a se focusa pe combinaţia de tradiţie- tehnici de broderie, stiluri şi chiar materiale- cu look-ul boemian, modern.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cei mai buni designeri din Maroc şi recunoscuţi chiar şi în lume în această breaslă a modei.

Bakchic

Pentru designerul fashionist şi boemian pe deasupra, pe numele său, Sofia El Arabi, străzile din Maroc sunt reala esenţă pentru mixul său de inspiraţie.” Sunt persoane care trăiesc pe stradă, care ţipă, care vorbesc deosebit de tare şi mai mult decât atât, contrastul dintre femeile care stau la birouri în turnurile din New York se află în contrast cu cele care lucrează în pieţele din oraş. Este pur şi simplu o piesă de artă”, spune această într-un interviu de presă.

Stilul sau ar putea fi sumat ca şi o poveste între vorbitul în limba franceză, engleză şi arabă însă, în aceeaşi propoziţie.

Magazinul său se poate găsi pe Rue Yves Saint Laurent, de-a lungul grădinilor Majorelle.

6788479749_aa5c5e550b_b

ARTC

Artsi Ifrach este născut la Ierusalim şi este unul dintre cei mai renumiţi designeri din Maroc, cunoscut ca şi ARTC în această lume fabuloasă a modei. Artsi si-a găsit sanctuarul şi doza de inspiraţie în Maroc unde încearcă să-ţi creeze majoritatea colecţiilor sale deosebite şi unice, spune artistul.

„De vreme ce lucrez numai cu tot ceea ce înseamnă artizanat în Maroc bineînţeles că şi munca mea este artizanală şi încerc numaidecât să combin cultura cu trecutul. Da, fac ceva unic, numai o piesă din fiecare. Prin această alegere consider că păstrez trecutul viu şi îl aduc spre viitor”, declară acesta.

Artsi- înseamnă „ţara mea” în hebrew şi arabă iar acesta a trăit în Tel Aviv, Paris şi Amsterdam înainte de a se stabili în Maroc având în vedere că este un iubitor a tot ceea ce înseamnă multiculturalism.

Kaftan Queen

Acest designer foloseşte mărimea rochiilor regăsite în Maroc ce pot fi purtate pe timp de zi, indiferent de eveniment, având în vedere că sunt destul de simpliste iar materialul extraordinar de prietenos. Aşteaptă-te să vezi aptitudini tradiţionaliste ce au fost transmise din mamă-n fiică ca şi broderii şi motive decorative, însă, pe articole moderne.

„Marrakech este, pentru mine cel puţin, unul dintre cele mai creative locuri pe care un designer sau orice creator de artă le poate vizita vreodată. O singură şi simplă plimbare te poate ajuta să te gândeşti şi să încropeşti o întreagă colecţie având în vedere că vei fi extraordinar de inspirat în doar câteva secunde”, declară designerul.

Te poţi opri şi o poţi întâlni chiar pe Sarah la buticul sau sau poţi cumpăra online având în vedere că se poate expedia internaţional.

6788481097_3f6d11d4b7_b

More in Fashion

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top