Femini.ro

Cel mai bun şampon pudră pentru tipul tău de păr

Întreţinere

Cel mai bun şampon pudră pentru tipul tău de păr

Chiar dacă este un şampon pudră esenţial pentru după antrenamente sau doar pentru a-l utiliza în dimineţile când doreşti să mai dormi în plus, trebuie să ştii că acesta poate face parte cu uşurinţă din rutina ta zilnică.

Cu toate acestea, însă, trebuie să te anuntãm că sunt atât de multe formule diferite de şampon pudră pe piaţă încât îţi va fi extrem de dificil să-ţi dai seama care este cel potrivit pentru tipul tău de păr.

Cu toate că orice formă de şampon pudră poate face diferenţa, spray-urile sunt în general cele mai eficiente şi cel mai uşor de utilizat, ne anunţă specialiştii. Dar, tipul perfect de produs poate varia pentru fiecare în parte în funcţie de look-ul individual. Mai jos vei vedea care este ghidul tău pentru a alege cel mai bun şampon pudră.

Dacă ai părul vopsit chimic

Cu cât îţi vei spăla părul mai des, cu atât va fi nevoie să faci mai multe drumuri până la salon. Este vorba de matematică de bază aici- dar, mai mult decât alegerea şamponului potrivit, tu vei economisi şi bani serioşi când vine vorba de vopsit.

Întrebarea care se ridică este următoarea: care produs nu va lăsa urme albe pe culoarea ta vibrantă?

Specialiştii recomandă să foloseşti un şampon pudră normal, alb, pentru tonuri pastel sau nuanţe mai reci, şi pentru restul, maro. Alegerile lor pe care le recomandă sunt: Batiste Hint of Color Dry Shampoo şi Label.m Brunette Dry Shampoo dacă ai părul mai închis la culoare.

Portrait of a cheerful red-haired woman

Dacă ai părul fin

Fie de foloseşti un şampon pudră încă din a doua zi după spălare sau pe la mijlocul săptămânii, alege numai ceva pudră- ori spray bazat pe aerosoli pudră pentru a adăuga firului tău de păr textură şi greutate, ne anunţă specialiştii.

Această textură a şamponului îţi va energiza firele de păr, îl vei simţi fresh şi mai solid, ca niciodată.

Adu-ţi aminte că dacă ai părul fin, în mod normal nu doreşti ceva mult prea umed deoarece îl va face pe acesta să arate mult prea murdar sau dacă eşti ondulată te vei trezi cu părul total drept, sau pe secţiuni- deloc plăcut. Ai nevoie de o recomandare? Încearcă Drybar Detox Dry Shampoo şi începe relaţia de iubire eternă cu un şampon uscat.

Dacă ai firul de păr gros

Trucul este să cauţi un produs cu mai puţină aderentã, spun specialiştii. În mod tipic, asta înseamnă să stai departe de şampoanele pudră dacă nu doreşti un volum deosebit de bufant. Şamponul uscat, pastă este indredibil de nou pe piaţă şi este greu să spunem că avem 100% încredere în el.

Cu toate acestea însă, dacă ai un păr buclat sau chiar creţ, trebuie numaidecât să-l încerci.

Şamponul pe jumătate uscat permite firului tău de păr să fie şi să arate cât se poate de fresh şi de curat; asta dacă o plasezi în mod corect exact în locul în care ai nevoie.

Încearcă R+Co Badlands Dry Shampoo Paste.

Portrait of glamorous Asian girl with sparkling disco ball looking at camera

Continue Reading
You may also like...

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top