Femini.ro

Cele mai ascunse fantezii ale bărbaţilor

Entertainment

Cele mai ascunse fantezii ale bărbaţilor

Fiecare dintre noi are fantezii, fie de recunoaştem sau nu, iar acesta este un lucru bun- deoarece poţi duce o partidă normală, uşor plictisitoare, către un teritoriu grozav şi incredibil.

Aşa că, am întrebat câţiva bărbaţi, pentru a mai pipera puţin lucrurile, în legătură cu cele mai ascunse şi secrete fantezii ale lor, pe care de obicei nu le împărtăşesc nici măcar cu partenerele de viaţă.

Haideţi să ne uităm puţin la răspunsurile lor că poate ne găsim puţin inspiraţia!

David

“Fantezia mea începe cu o prietenă foarte bună pe care o ştiu de ceva vreme însă cu care nu am avut nici o legătură. Ieşim în oraş la cină şi dăm din neant peste şeful ei foarte bine făcut. După câteva băuturi, ajungem la mine acasă, unde începem să ne sărutăm. Peste câteva minute intră în scenă şi şeful, care spre uimirea mea începe să se dezbrace. Pentru mine este sexy deoarece prietena mea cea mai bună se transformă în o persoană cu care fac sex, o persoană care mă atrage.

După puţin preludiu, facem cu rândul, apoi o facem în trei iar dimineaţă, după ce pleacă şeful, eu şi prietena mea avem parte de cea mai grozavă partidă ever.”

Gabriel

“O fantezie nu este numai despre o situaţie anume ce construieşte un moment ci mai mult despre momentul ce are loc cu totul şi cu totul neaşteptat. Îmi place ideea unei cameriste sexy sau poate o asistentă sau chiar o profesoară. Sexul trebuie să fie urmat de o mâncare deosebit de gustoasă. Fantezie terminată.”

Portrait of smiling man with arms folded on his chest on white studio background.

.

Andrei

“Mă simt nevoit să fiu sincer acum şi să spun că am multe fantezii însă preferata mea este să-mi imaginez că sunt cu soţia mea iar eu sunt femeie. În mare parte din cauză că ideea în sine este că doresc să simt exact ceea ce simte sexul opus când este vorba de sex. Cred că m-aş simţi foarte vinovat să am o fantezie ce nu este legată de soţia mea şi chiar nu-mi pot imagina pe alcineva.

Pur şi simplu sunt extrem de interesat să-mi imaginez tot felul de scenarii legate de schimbarea corpului. În concordanţă cu ce spune Freud, cred că sunt puţin nebun.”

Ionuţ

“Aveam în facultate această profesoară deosebit de incitantă de drept care avea în jur de 50 ani. Este ceva la ea care încă o face sexy şi şarmantă, şi nu am descoperit care este acel lucru. Eu cu prietenii mei întotdeauna am vorbit despre cât de multe i-am face, despre cât de bine arată însă ea se întâmplă să fie lesbianã. Câteodată chiar mă gândesc cum ar fi să apar între ea şi iubita ea iar acum este atât de ciudat când o văd că intră în clasă!”

Alin

“Nu am experimentat niciodată rolurile în dormitor însă câteodată chiar îmi place ideea unei femei dominatoare. În timpul sexului, prefer ca femeia să fie deasupra. Cu cât îmi imaginez că ei nu-i pasă de sentimentele mele, cu atât devin mai excitat; chiar doresc că ea să se satisfacă deoarece mă bucur să ştiu că am ajutat-o să ajungă în acel moment.”

happy young business  man work in modern office on computer

Continue Reading
You may also like...

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top