Femini.ro

Cele mai bune buticuri din Marrakech, Maroc

Fashion

Cele mai bune buticuri din Marrakech, Maroc

Cu designeri care fac fel de fel de showroom-uri în jurul oraşelor mari şi chiar la nivel internaţional, Maroc este cunoscut pentru tot ceea ce înseamnă fashion, accesorii, decor interior la maxim şi orice altceva înseamnă modă.

Având în vedere că ţi-am vorbit până acum de cele mai frumoase locuri de vizitat, de designeri celebri de care trebuie să fi auzit şi de orice altceva ce ţine de Maroc sau mai bine zis, de Africa de Sud, m-am gândit că este momentul să îţi aduc în vedere şi cele mai bune şi frumoase buticuri din Marrakech, Maroc, că poate o dată în această viaţă vei avea ocazia să vizitezi.

33 Rue Majorelle

Primul magazin- concept ca să-l numim aşa, din Marrakech este acesta, cu numele sau de 33 Rue Majorelle în care-şi expun liniile vestimentare unii dintre cei mai buni designeri independenţi ai Marocului inclusiv Les Maures, Salma Abdel- Wahab, Atelier Nihal, săpunuri artizanale de L’art du Bain dar pe lângă acesta  şi cărţi publicate de scriitori independenţi.

Colecţiile se schimbă în mod frecvent aşa că dacă doreşti ceva în mod deosebit, trebuie să fii pe fază!

Majorelle Gardens

Cu Stephen DiRenza ca şi director creativ al operaţiunilor de retail la magazinul din interiorul Majorelle Gardens, colecţia de aici reflectă tot ceea ce înseamnă cultură locală „savoire faire” de la Berber şi culturile arabe. Aşteaptă-te la genţi din piele brodate, paturi din lână însă deosebit de fine şi bijuterii inspirate din arta tribală, fiecare dintre ele făcute handmade pe cât este posibil.

Este foarte multă culoare în aceste colecţii; toate magazinele se află în casa Yves Saint Laurent din Marrakech din Maroc- oraşul căruia îi mulţumeşte de foarte multe ori datorită inspiraţiei de culoare şi din colecţiile sale.

17118685358_ddd4344b24_k

Mustapha Blaoui

Este foarte uşor să pierzi intrarea către acest butic dar o dată ce eşti înăuntru nu mai vrei să ieşi. Acesta este plin de carpete, mese din piele, antichităţi din toată lumea, lucrări din oase, tribale, opţiuni felurite de culori- orice, orice ţi-ai fi putut dori vreodată de la un magazin. Este imposibil să intri şi să nu doreşti să ieşi de acolo cu tot ce vezi în faţa ochilor.

Yahya Creation

O parte este galerie, o parte este un showroom iar acest butic multi-level este plin de design-uri fermecătoare şi care-ţi fură privirea oricât de puţin ai dori să stai înăuntru. Te vei declara vrăjită de tot ceea ce înseamnă joc de lumini realizat de designerul cu acelaşi nume, Yahya. Opţiunile de iluminat variază deosebit de mult de la instalaţii pentru vile mari până la cele mici, candelabre sau chiar lămpi; oricum ai fi, ai avea ce să alegi.

Norya ayroN

Să iei tot ce înseamnă tradiţie şi cultură marocană şi să combini cu materiale colorate, este un lucru foarte uşor pentru Norya care are un butic în interiorul restaurantului Le Jardin. Magazinul poate că este mic dar clienţii fideli se pare că îl găsesc de fiecare dată când merg în Maroc.

16693077202_d988a736c8_b

Continue Reading
You may also like...

More in Fashion

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top