Femini.ro

Cele mai bune sfaturi pentru a slăbi

Diete

Cele mai bune sfaturi pentru a slăbi

O altă zi, o nouă teorie apare în jurul nostru pentru a slăbi sau cel puţin pentru a ne face să ne simţim mai bine. În acest moment, probabil ai impresia că le-ai auzit pe toate şi poate chiar nu te afli aproape de ţelurile propuse însă, încă o dată îţi spun că nu este momentul să disperi.

Toate sfaturile şi trucurile ce ţi le voi prezenta mai jos sunt şi au fost încercate şi aplicate de doamnele şi domnişoarele noastre şi sunt susţinute de specialişti.

Dacă ţi-am trezit chiar şi puţin interesul, haideţi să vedem împreună care sunt cele mai importante sfaturi când vine vorba de a slăbi:

Renunţă la produsele ce declanşează foamea

Spre exemplu, o pungă de chipsuri, biscuiţi, bomboane; orice înseamnă aliment ce reprezintă punctul tău sensibil. Dacă ştii că vei da iama în toate resturile de la petrecerea de ieri, scapă numaidecât de ele!

În schimb, caută înlocuitori sănătoşi care nu te fac să te simţi vinovată şi să iei în greutate mai mult decât a-i fi sperat vreodată.

Fă curăţenie în frigider

Studiile arată că pentru a slăbi ai nevoie de un spaţiu curat deoarece unul aglomerat nu va face nimic altceva decât să favorizeze mâncatul excesiv.

Fii foarte atentă şi cu spaţiile pe care le vezi de foarte multe ori pe zi- masa din bucătărie, spre exemplu- încearcă să nu ai junk food, prăjituri, chipsuri.

Adună fani

Social media poate fi un motivator extraordinar de puternic ce te va ajuta, fără îndoială să te ţii de planurile tale şi să progresezi în tot ceea ce ţi-ai propus. Tot ce trebuie să faci este să găseşti pagina sau grupul potrivit ţie.

Regândeşte-ţi porţiile

Sunt foarte mulţi nutriţionişti care subestimează cantitatea de mâncare consumată. Sunt anumite instrumente şi gadget-uri ce te pot ajuta foarte mult pentru a cântări porţiile ce le serveşti şi pentru a şti câte proteine, legume, fructe şi restul trebuie să consumi la o masă.

Nu sări peste micul dejun

De vreme ce verdictul ştiinţific încă este amestecat când vine vorba dacă este bine să mănânci dimineaţă pentru a slăbi, sau nu, experţii noştri spun că ar trebui să ai un singur lucru în minte şi anume: încearcă să-ţi începi ziua cu brânză proaspătă de vaci, fructe de pădure sau iaurt grecesc şi granola.

În acest mod vei evita poftele de la ora 11; pofte ce includ bineînţeles ceva dulce şi tentant.

Găteşte!

Studiile arată că persoanele care-şi pregătesc majoritatea meselor consumă mult mai puţine calorii, carbohidraţi, zaharuri şi grăsimi decât ce care gătesc deosebit de rar. Dacă insişti că eşti mult prea ocupată, ia aminte de la cei mai busy oameni din lume şi care au reuşit să slăbească peste 60-70 kg doar apelând la acest artificiu.

Nu trebuie să găteşti în fiecare zi, ci, mai degrabă, alege-ţi o zi liberă şi prepară-ţi mesele pentru întreaga săptămână- o supă cu legume, legume la grătar, orez, piept de pui, peşte.

More in Diete

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top