Femini.ro

Cele mai groaznice despărţiri celebre din 2016

Relaţii

Cele mai groaznice despărţiri celebre din 2016

Da, 2016 a fost un an brutal când vine vorba de despărţiri celebre de peste hotare şi nu numai- să nu mai pomenim de alegeri şi de decesul lui Prince şi David Bowie.

Având în vedere că cele 12 luni îngrozitoare au trecut, m-am gândit că este momentul să fac o retrospectivă cu privire la cele mai groaznice despărţiri celebre- fie că este vorba de cele pe termen scurt sau pentru toată viaţa, aka divorţurile.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Nici nu puteam începe cu alt cuplu având în vedere că aceştia doi chiar aveau un nume pentru relaţia lor- „Brangelina”. Rar, foarte rar ne-a fost dat să auzim orice fel de lucru rău, zvon sau bârfă cu privire la ceea ce se întâmplă în relaţia lor şi din această cauză am fost de-a dreptul şocaţi când Angelina a completat actele pentru divorţ în septmbrie anul acesta.

O investigaţie a celor de la FBI a scos la inveala faptul că Brad şi-ar fi abuzat cei 6 copii şi din acest motiv s-a atras chiar şi mai multă atenţie asupra despărţirii.

Taylor Swift şi Calvin Harris

Aceştia doi au părut a forma cuplul ideal, un adevărat Rai al blonzilor având în vedere că s-au sprijinit reciproc încă de la început şi chiar au compus melodii împreună. Chiar şi aşa, s-au despărţit după doar un an şi jumătate de relaţie.

Lady Gaga şi Taylor Kinney

Taylor a cerut-o în căsătorie cu un inel imens de diamant în formă de inimă încă din 2015 însă se pare că nici acest cuplu nu va ajunge la altar. Lady Gaga chiar menţiona la un moment dat că erau de părere că sunt suflete pereche însă despărţirea i-a lovit că oricare alte două persoane.

Amber Heard şi Johnny Depp

Când vine vorba de despărţiri celebre, nu ai cum să nu te gândeşti la acest fost cuplu. Din fericire, spunem noi, uniunea a durat doar un an de zile şi s-a sfârşit cu un divorţ groaznic în care Amber, în vârstă de 23 ani îl acuză pe Depp de abuz fizic.

Demi Lovato şi Wilmer Valderrama

Will chiar a avut relaţii romantice cu câteva dintre domnişoarele de la Hollywood- Lindsay Lohan, Minka Kelly şi Mandy Moore însă aceasta cu Lovato a durat aproape 6 ani de zile. Despărţirea lor a fost anunţată pe Instagram şi a venit ca un şoc pentru fanii acestora fiind mai mult decât obişnuiţi cu glumele şi postările lor.

Cara Delevingne şi St. Vincent

Superbul model s-a despărţit de iubita cantareata doar după câteva săptămâni de la interviul oferit pentru cei de la „British Vogue” în care menţiona că este complet îndrăgostită de parteneră. Destul de trist, am putea spune.

Mary J. Blige şi Kendu Isaacs

După aproape 13 ani de casnicie, cântăreaţa a renunţat cu totul la soţul ei. După ce a făcut aceasta, Kendu a cerut 129 mii de dolari pe lună pentru sprijin marital dar şi un bucătar personal şi un antrenor.

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top