Femini.ro

Cele mai mari nesiguranţe, în funcţie de zodia ta

Horoscop

Cele mai mari nesiguranţe, în funcţie de zodia ta

 

Berbec

Cele mai mari nesiguranţe ale tale vin de pe urma schimbărilor de dispoziţie; efectiv nu ai ce face, nu te poţi abţine şi din acesta cauză bănuiesc că eşti conştientă că ajungi să calci oamenii pe nervi din când în când. Data viitoare când simţi că starea ta de spirit intră într-o zona negativă, priveşte partea plină a paharului!

Taur

Când vine vorba de nesiguranţe, te gândeşti în mod automat la faptul că oamenii din jur întotdeauna te părăsesc. Ai o istorie în spate cu acest fapt şi din această cauză ţi-e teamă că istoria se va repeta la nesfârşit.

Gemeni

În mod constant te gândeşti şi îţi faci griji cu privire la ce gândesc oamenii despre tine. Pui prea multă presiune pe acest fapt şi din această cauză încerci să mulţumeşti pe toată lumea, uitând de tine. Trebuie să încetezi, să faci ce te face fericit deoarece tu trăieşti cu tine şi nimeni altcineva.

Smiling Business Woman with glasses

Rac

Toate acele nesiguranţe din mintea ta vin de pe urma problemelor cu controlul; vrei întotdeauna că lucrurile să se facă asemenea ţie însă vei face fix nimic pentru a le duce la bun sfârşit. Ai metode manipulatoare de a obţine ce-ţi doreşti şi din această cauză de mult prea multe ori nu vei fi mulţumită cu tine.

Leu

Ai senzaţia de foarte multe ori că nu faci ceva îndeajuns de bine. Cele mai mari nesiguranţe vin din sufletul tău când ai impresia că nu meriţi, nu eşti destul de bun. Eşti leneş, ţi-e frică să cazi şi aşa apar aceste gânduri nebuneşti.

Fecioară

Ai această îndoială continuă în suflet şi ajungi să iei la întrebări pe toţi cei din jur. Eşti cel mai rău critic şi este timpul să devii mai încrezător şi să le permiţi şi lor, persoanelor ce le iubeşti să fie exact ce îşi doresc.

Balanţă

Ţi-e teamă că ar putea fi o persoană care să nu te placă. Eviţi să intri în orice fel de ceartă deoarece ultimul lucru ce ţi-l doreşti este să fie cineva supărat pe tine.

Young girl resting with skateboard on the park stairs

Scorpion

Ai probleme serioase cu încrederea, dragă Scorpion; de departe aceasta este cea mai mare nesiguranţă a ta. Cu greu te încrezi în cuvântul unei persoane, fie de este vorba de o relaţie romantică sau un schimb între prieteni.

Săgetător

Când nu eşti în centrul atenţie, atunci simţi că este ceva în neregulă şi poate cei din jur te urăsc. Calmează-te din cauză că nu eşti principala concentrare în această lume, însă, asta nu înseamnă că eşti mai puţin special.

Capricorn

Îţi dai silinţa mult mai mult decât alte persoane deoarece nu doreşti ca cei din jur să creadă că nu eşti suficient de deştept sau nu câştigi destul de mult. Cele mai mari nesiguranţe ale tale fix din acest punct izvorăsc.

Vărsător

Eşti temător când vine vorba de sensibilitate şi emoţii suprimate. Niciodată nu ştii ce înseamnă să iubeşti din tot sufletul şi laşi oamenii să vadă numai suprafaţa, având nişte ziduri deosebit de înalte pe lângă tine.

Peşti

Ai senzaţia că orice ai face, vei ajunge să dezamăgeşti. Nu contează cât de din greu te străduieşti, nu este vreodată suficient pentru a te face cu adevărat mulţumit, fericit şi împlinit. Aceste nesiguranţe te lasă cu o dorinţa intensă de a evada din realitate.

Fashion portrait of glamourous beautiful seductive model in black leotard playing with hair

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top