Femini.ro

Compatibilitate Săgetător – Vărsător

Horoscop

Compatibilitate Săgetător – Vărsător

Săgetător – Vărsător : o combinaţie cât se poate de interesantă!

Săgetătorul este interesat în cea mai mare parte de libertatea sa personală şi de aventura permanentă a vieţii; Vărsătorul este interesat de binele omenirii şi de libertatea acesteia în general.

Dacă Săgetătorul şi Vărsătorul se întâlnesc, Planeta şi lumea în general va avea parte de un viitor cât se poate de sigur, deoarece amândoi sunt extraordinar de efervescenţi şi posedă o minte ce puţini o au la nivel strict intelectual- planuri de viitor şi profeţii măreţe.

El Săgetător, ea Vărsător

Atracţia erotică dintre bărbatul Săgetător şi femeia Vărsător îi va stimula în primul rând la nivel mental, deoarece în acest punct se va găsi principalul combustibil al relaţiei lor; dacă cei doi nativi îşi pun mintea la contribuţie şi făuresc câteva planuri cu privire la o afacere împreună sau pur şi simplu la o activitate umanitară, să fii sigur că se va solda cu un real succes de mari proporţii.

Exact din această cauză putem spune că privind relaţia dintre un bărbat Săgetător şi o femeie Vărsător este ca şi cum ai citi şi reciti Enciclopedia sau istoria evoluţiei Lumii- cu toate că mai trebuie să menţionezi şi extratereştrii- aici intervine Vărsătorul, pentru ca ciclul să fie complet.

Ambii nativi sunt cât se poate de provocatori, de interesanţi, sinceri şi comunicativi, iar relaţia Săgetător – Vărsător va fi una dinamică, populară- întotdeauna ieşind şi cunoscând oameni noi, locuri minunate şi participând la evenimente sociale de amploare, în cadrul căreia va exista întotdeauna cooperare mutala şi complementaritate.

happy young couple in love have romance and fun at wheat field in summer

Fiecare dintre cei doi poate sprijini evoluţia celui de lângă, a partenerului. Interesele comune şi viziunile similare despre iubire, îi va ajuta şi va face acest cuplu unul dintre cele mai trainice, în special dacă în mijlocul acestuia există şi un scop creativ.

Acesta va fi “compasul care le arată Nordul”, oferindu-le o relaţie ce are la bază şi destul de multă libertate.

Ea Săgetător, el Vărsător

Atât bărbatul Vărsător, cât şi femeia Săgetător sunt cât se poate de neprevăzători şi dinamici, caracteristici ce aduc sarea şi piperul într-o astfel de relaţie.

Curiozitatea genuã manifestată de bărbatul Vărsător şi de femeia Săgetător în ceea ce priveşte iubirea lor faţă de viaţă le permite să pună în practică cu uşurinţă fanteziile erotice.

Bărbatul Vărsător şi femeia Săgetător sunt cât se poate de compatibili şi în alte domenii, alte arii, ca şi: sunt sociabili, se implică rapid în activităţi înafara căminului, sunt persoane cât se poate de amuzante şi ca şi parteneri de viaţă, ştiu cum să respecte libertatea şi independenţa celui de lângă.

Femeia Săgetător este cât se poate de visătoare; nu ambiţioasă, ci doar visătoare, ţine minte asta deoarece este o mare diferenţă. Aceasta va visa despre cum voi doi veţi putea descoperi o nouă Atlantidă sau veţi explora o nouă planetă din alt univers. Partea proastă este că şi bărbatul Vărsător este asemeni ei şi nu există unul în relaţie care să vă aducă cu picioarele pe pământ, la realitate, la plata facturilor şi la treburile domestice.

Cuplul Săgetător – Vărsător poate fi unul de-a dreptul extraordinar, atât când vine vorba de o relaţie de scurtă durată cât şi un mariaj rezistent, fericit şi împlinit.

happy young couple in love have romance and fun at wheat field in summer

Continue Reading
You may also like...

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top