Femini.ro

Compatibilitate Scorpion- Capricorn

Horoscop

Compatibilitate Scorpion- Capricorn

Scorpion – Capricorn : Apă şi Pământ . O relaţie de durată, în care ambii parteneri se vor simţi cât se poate de împliniţi şi pasionali.

Defectele Scorpionului, gelozia şi posesivitatea sunt văzute ca şi calităţi de partenerul de lângă tine, de către Capricorn ce este adesea mult prea nesigur şi introvertit. Pentru el, aceste defecte îl vor face să se îndrăgostească şi mai tare şi să se simtă în siguranţă.

Pe de altă parte, realismul Capricornului îl va face să se simtă cât se poate de încrezător şi în forţele sale proprii: Pământul este cel care poate stopa Apa (emoţiile), şi în schimb aceasta va penetra Pământul oricât de des este posibil.

El Scorpion, ea Capricorn

Capricornul este cunoscut că şi un nativ extraordinar de muncitor, interesat strict de cariera sa şi de ascensiunea profesională. Ţelurile voastre se vor întâlni în acest punct deoarece sunteţi la fel de ambiţioşi şi simţiţi nevoia să vă dedicaţi în totalitate unei activităţi.

Peste toate, tu îţi vei sprijini Capricornul la nevoie; pe lângă asta, răbdarea şi înţelegerea o vor ajuta pe partenera ta să ajungă la inima ta oricât de dificil i-ar părea acest drum. Capricornul este acel nativ care are nevoie de foarte mult timp înainte de a se dedica unei relaţii serioase, dar o dată ce a făcut-o, este cât se poate de credincios şi loial.

Una dintre calităţile ce îl fac pe Capricorn să fie compatibil cu tine este simţul tău ciudat al umorului, uneori chiar ironic. Capricornul este un semn guvernat strict de Saturn- planeta care ne învaţă lecţii importante de viaţă, deci acesta va fi cel mai serios nativ în relaţia voastră. Cu toate acestea, partenera ta înţelege umorul tău mai bine decât ţi-ai imagina şi de multe ori va avea replici destul de inteligente încât te va lăsa cu gura căscată.

Portrait of amorous young woman and man embracing and looking at camera

Amândoi sunteţi cât se poate de buni când vine vorba de negociere, deci veţi comunica foarte bine în ceea ce priveşte probleme zilnice iar intuiţia ta- având în vedere că eşti semn de Apă nu va face nimic altceva decât să fie un plus pentru relaţia Scorprion – Capricorn.

Când intră în discuţie sexul, Apa şi Pământul se înţeleg foarte bine în pat, deoarece se combină, se unifică. Senzualitatea inerentă a Pământului, talentul de a atinge cu graţie şi gentileţe merge foarte bine cu pasiunea ardentă a Scorpionului şi imaginaţia. Este adevărat că acest Capricorn nu va înţelege pe deplin oceanul de sentimente şi emoţii, însă să fii sigur că îşi va da tot interesul.

Ea Scorpion, el Capricorn

Atât bărbatul Capricorn cât şi femeia Scorpion au dorinţe cât se poate de puternice, însă femeia Scorpion va fi întotdeauna cea care are tendinţa să domine în relaţie. Bărbatul Capricorn acceptă posesivitatea Scorpionului şi îl clasează ca fiind un simptom al iubirii adevărate.

Bărbatul Capricorn şi femeia Scorpion au împreună o viaţă erotică plină, foarte plină de satisfacţii. Ei sunt cât se poate de compatibili deoarece femeia Scorpion este inventivă iar bărbatul Capricorn este meticulos. Mai mult decât atât, satisfacţiile sexuale le vor stimula din ce în ce mai tare afecţiunea unul faţă de altul.

Young happy couple embracing in isolation

Continue Reading
You may also like...

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top