Femini.ro

Compatibilitate Scorpion – Peşti

Horoscop

Compatibilitate Scorpion – Peşti

Scorpion – Peşti ; Apă şi Apă? Cred că vei auzi din partea noastră sloganul cu “ai găsit în sfârşit partenerul ideal pentru tine”, în special de pe internet deoarece asta e tot ce vă anunţă astrologii pe toate site-urile în domeniu. Cu toate că este foarte posibil să ai parte de o relaţie nemaipomenită, poate fi şi destul de mediocră şi nu te va satisface pe măsură.

Nu mă înţelege greşit: din punctul de vedere al unui nativ Peşti- dacă a găsit o persoană care să-i suporte comportamentul, relaţia este mai mult decât perfectă. Dar nu crede toate acele texte care spun că doar un Peşti sau un Rac te poate face pe tine fericit. Întradevăr că aceste combinaţii dintre două semne de Apă sunt cele mai apreciate, însă, în realitate sunt omise părţi destul de importante din ecuaţie- şi sunt destule.

El Scorpion, ea Peşti

Ce va aduce pe voi doi împreună? Stelele spun că totul şi orice. Afinităţile afective ce se nasc între Scorpion şi Peşti sunt cât se poate de minunate- partenera doreşte să fie dominată, iar tu eşti mai mult decât dispus să preiei frânele relaţiei. Aceasta te înţelege perfect, chiar şi atunci când nu scoţi o vorbă, deoarece ea trăieşte în aceeasi arie sentimentală, în acelaşi ocean complicat cu sentimente profunde.

Imaginaţia partenerei tale Peşti va lumina creativitatea Scorpionului şi aşa vor lua viaţă foarte multe idei ce vă vor uşura viaţa. Peştii înţeleg iubirea şi pasiunea în acelaşi mod ca şi tine, deci veţi împărtăşi fericirea la doi; mai mult decât atât, discuţiile existenţiale îl vor incita pe nativul Peşti, aşa cum te incită şi pe tine comunicarea dintre doi parteneri.

Am vorbit mult despre părţile bune ale relaţiei Scorpion – Peşti, şi bineînţeles că sunt destule, dar acum este momentul să revenim puţin şi la realitate. Scorpionul nu este unul dintre cei mai confortabili nativi iar personalitatea lui nu va oferi partenerei sale niciodată relaxare, ci mai mult decât atât este întotdeauna impunător şi intolerant. Nativii zodiei Peşti au nevoie de foarte multă afecţiune şi de foarte multe ori aceştia s-ar potrivi mult mai bine cu un semn de Foc, deoarece aceştia îi stimulează din toate punctele de vedere.

Portrait of amorous young woman embracing her happy husband

Mulţi Scorpioni simt nevoia din când în când să fie provocaţi, iar Peştii, chiar dacă îţi pot oferi un cămin de vis, liniştit, nu-ţi vor oferi şi aventură- excepţia fiind doar în intimitate când este la fel de sălbatic ca şi tine.

Ea Scorpion, el Peşti

Bărbatul Peşti şi femeia Scorpion vor beneficia de o compatibilitate erotică excelentă şi vor avea parte de o satisfacţie fizică deosebită.

Femeia Scorpion prezintă o personalitate foarte puternică şi asta înseamnă că poate sprijini nevoile bărbatului Peşti. În schimb, bărbatul Peşti nu va provoca gelozia partenerei sale şi va lua posesivitatea acesteia exact aşa cum este ea: modul prin care femeia Scorpion îşi manifestă afecţiunea.

Din punct de vedere erotic, relaţia Scorpion – Peşti va fi dominată de femeia Scorpion care se “aprinde” foarte repede şi preia controlul.

Această relaţie dintre un bărbat Peşti şi o femeie Scorpion are toate şansele să reuşească.

Portrait of amorous young woman embracing her happy husband

Continue Reading
You may also like...

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top