Femini.ro

Compatibilitate Scorpion – Vărsător

Horoscop

Compatibilitate Scorpion – Vărsător

Scorpion – Vărsător ; Apă şi Aer? O relaţie dificilă şi de recomandat ar fi să nu încercaţi.

Tu eşti semn de Apă, de vreme ce Vărsătorul este semn de Aer. Şi, nu are importanţă cât de înţelegător ar părea a fi un Vărsător, pentru el, relaţia sentimentală nu este nici pe departe un vulcan de pasiuni, aşa cum este pentru tine. De fapt, pentru Vărsător fiecare relaţie este binefăcătoare pentru a-şi lărgi aria de cunoştinţe, pentru a şti mult mai multe, pentru a-şi extinde orizonturile deoarece este un semn zodiacal cât se poate de detaşat şi cerebral; şi exact acesta este punctul care te nemulţumeşte serios, deoarece de fiecare dată când acesta va ieşi în oraş cu prietenii, tu vei sta acasă şi el nici nu va observa că eşti supăratã când se va întoarce.

El Scorpion, ea Vărsător

Nevoia Vărsătorului pentru independenţă este atât de mare încât nu va putea înţelege niciodată posesivitatea ta când vine vorba de iubire. Vărsătorul întotdeauna îşi va găsi treaba prin oraş, la job şi tu vei sta acasă şi vei simţi nevoia să-l controlezi şi să ştii mereu unde se află acesta.

Vărsătorul este extrem de bine cunoscut ca fiind cât se poate de obiectiv când dezbate orice fel de problemă, şi te sfătuim nici măcar să încerci să-i explici de ce te-a deranjat faptul că el a ieşit în oraş mult prea des în ultima vreme. Replicile lui mult prea tăioase de genul “tu nu ai o viaţă a ta pe care să o trăieşti?” te vor face să suferi în prima fază, după care să te îndepărtezi de-a binelea.

Tu te simţi împlinit într-un cămin confortabil, în care rutina zilnică îţi aduce o împlinire grozavă, dar partenera ta, semnul schimbării, al neconvenţionalului, se va simţi deseori ca fiind prinsă într-o colivie, dacă va petrece mult prea mult timp acasă. Vărsătorul are nevoie de călătorii, de aer liber, de descoperiri, să afle cine mai este cu cine şi să se întâlnească cu toţi prietenii.

Amândoi sunteţi semne zodiacale fixe, aşa că este extrem de dificil pentru oricine să vă convingă sau să vă facă să vă schimbaţi atitudinea, punctul de vedere şi până şi cel mai mic argument poate prinde proporţii cu voi şi se poate transforma într-un coşmar: nici unul dintre voi nu cedează!

Portrait of happy family of three looking at camera with smiles

Fiind un semn dominant, Vărsătorului îi place să preia controlul relaţiei Scorpion – Vărsător, fapt ce nu îţi va conveni şi te va enerva la culme; de la acest fapt veţi porni un al treilea război mondial în care vei încerca să-ţi convingi partenera de sentimentele tale iar aceasta va veni de fiecare dată cu răspunsuri raţionale şi extrem de obiective.

Ea Scorpion, el Vărsător

Bărbatul Vărsător nu poate suporta gelozia şi posesivitatea femeii Scorpion cu care îl sufoca de cele mai multe ori.

Pentru bărbatul Vărsător, viaţa sexuală nu este extrem de importantă, aşa că va cataloga pasiunea agresivă a femeii Scorpion ca fiind un adevărat sadism. Din acest motiv, bărbatul Vărsător va căuta activităţi împlinitoare înafara acestui cuplu, evitând-o pe cât posibil pe femeia Scorpion.

Relaţia Scorpion – Vărsător va fi de scurtă durată şi dacă intră în discuţie un mariaj, va avea acelaşi final nefericit.

Portrait of happy family of three looking at camera with smiles

Continue Reading
You may also like...

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top