Femini.ro

Cum devii neatrăgătoare- chiar dacă nu eşti conştientă de asta!

Entertainment

Cum devii neatrăgătoare- chiar dacă nu eşti conştientă de asta!

 

Fiecare dintre noi doreşte să fie o persoană grozavă, iubitoare, dorită de toată lumea a fi în preajma şi mai ales, miloasă, empatică şi modestă. Dar, pentru unii, acesta chiar nu este cazul! Sunt foarte multe comportamente sau chiar „obiceiuri proaste” la care se apelează pentru a deveni neatrăgătoare, enervantă şi asta poate din varii motive.

Câteva dintre acestea îţi sunt oferite şi ţie mai jos şi dacă ţi se întâmplă să realizezi că faci unele dintre ele- renunţă! Poţi observa că cercul tău de prieteni va creşte sau iubitul te va aprecia mai mult, te va iubi o dată ce faci asta.

Haideţi să vedem împreună cum devii neatrăgătoare, chiar dacă poate, nu eşti conştientă de asta:

Eşti absorbită de propria persoană

Multe sunt cele care fac asta fără a realiza; te concentrezi numai pe tine, vorbeşti numai despre tine şi de foarte puţine ori îţi pasă de ce au cei din jurul tău de zis. Crezi că eşti singura persoană care contează; dacă această persoană eşti tu, este momentul să te schimbi deoarece nu există om care să-şi dorească un asemenea prieten sau o asemenea parteneră de viaţă.

Alone sad abandoned lady crying on steps in dark

Te concentrezi pe fizic, ignori sufletul

Poate este surprinzător pentru tine, însă, eşti total neatrăgătoare dacă nu ştii până în acest moment că adevărata frumuseţe vine din interior, din ce se găseşte în inima ta, în sufletul tău. Aparenţele fizice nu sunt ceva care contează foarte tare, însă, o persoană cu un comportament ce lasă de dorit va fi banat de toţi din jur.

Întotdeauna într-o competiţie

Eşti acel tip de femeie care trebuie să fie mai bună decât oricine altcineva? Care să vadă mai multe, care să facă mai multe? Dacă răspunsul este da, atunci eşti o femeie neatrăgătoare. Ar trebui să-ţi pese mai mult de prietenii tăi, de familia ta, de partenerul tău, aşa cum am spus şi în primul punct şi să-i laşi, pe fiecare în parte să aibă un moment de glorie.

Îţi vezi prietenii ca fiindu-ţi duşmani

Oamenii care sunt văzuţi ca fiind neatrăgători din toate punctele de vedere sunt cei care se găsesc de foarte multe ori certându-se cu prietenii. În loc să comunicaţi şi să vă înţelegeţi punctele de vedere, întotdeauna întorci spatele şi faci lucruri necuviincioase. Prietenii nu-ţi sunt duşmani, mă simt nevoită să mai repet, ci mai degrabă, aliaţi.

Pui la îndoială importanţa ta pentru ei

În mod clar eşti o femeie neatrăgătoare dacă în mod constant ajungi să pui la îndoială de ce persoanele din jurul tău nu te văd la fel de importantă precum crezi tu că ar trebui. Spre exemplu, două prietene au mers undeva fără tine, sau chiar iubitul tău- poate pentru ei nu contează însă pentru tine da. Treci peste asta, deoarece sunteţi în continuare prieteni, iubiţi, iar viaţa lor nu se opreşte pur şi simplu când tu nu eşti în preajmă.

Tu eşti şefa

Într-o relaţie, fiecare ar trebui să fie egal; dacă tu eşti cea care ia deciziile în mod constant, simţi nevoia să preiei iniţiativa, mereu, sau încerci să controlezi orice mişcare, să ştii că te porţi într-un mod cu totul neatrăgător.

Happy woman camping lying and relaxing in tent alone

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top