Femini.ro

Cum este bărbatul Capricorn într-o relaţie?

Horoscop

Cum este bărbatul Capricorn într-o relaţie?

Ţine-te bine deoarece vor fi multe obstacole; vei avea de tras multe dacă ţi-ai pus în minte să ţii lângă tine un Capricorn! Întreaga voastră relaţie depinde doar de cât de avansată este cariera lui profesională şi cât de bine ancorat este în tot ceea ce înseamnă viaţă.

Că tot vorbim de acest subiect, viaţa lui este şi va fi întotdeauna centrată în jurul cuceririi lumii, protejarea şi conducerea echipei sale către un bine suprem.

Bărbatul Capricorn va recunoaşte într-un final că nu este nimic de durată dacă nu experimentează şi tot ceea ce înseamnă romantism, aşa că, mai devreme sau mai târziu, vei reuşi să-l faci să se dedice ţie.

Deciziile sale în materie de iubire

Acest tip de decizii niciodată nu vor urma un şablon logic. Gusturile sale în aparenţă şi temperamentul vor varia însă, excepţie făcând o singură zonă şi anume, modul în care te potriveşti în viaţa LUI. Nici măcar nu este vorba de momentul prezent sau de cum ai putea schimba ceea ce este el acum. Este mai mult despre cum te-ai putea mula cu planurile lui, cum te-ai camufla în viaţa lui, în general, cum ai fi ca şi mama, partener şi cum ai „guverna” alături de el. Bărbatul Capricorn este cel care are totul plănuit până la cel mai mic detaliu şi în cât mai multe moduri posibile. Tot ceea ce-i lipseşte în viaţa lui ideală este partenerul perfect.

Happy couple sitting on sofa and using laptop together

Va fi acolo pentru tine?

El este cel care va face tot ce ai tu nevoie şi tot ce-i ceri, sau nu. Se poate ajusta întocmai vieţii tale şi nevoilor. Va fi de mare ajutor, este persoana pe care te poţi baza şi te va sprijini fără a-ţi cere ceva în schimb. Însă ce nu va fi niciodată este planul doi. Atâta vreme cât nu câştigi mai mult decât el iar statutul tău este cu două sau chiar mai multe nivele sub ele, totul este perfect. Nu va tolera să fie mai puţin decât tine, să fie al doilea.

Bărbatul Capricorn este extraordinar de încăpăţânat şi de mândru şi preferă să fie moral şi să-şi urmeze intuiţia.

Când vă certaţi

Dacă te afli în această poziţie nefericită, atunci asigură-te că ai la tine provizii deoarece poate lua ceva timp. Bărbatul Capricorn poate vorbi o eternitate şi-ţi poate prezenta tot felul de argumente până vei obosi, până nu va mai exista cale de întoarcere şi te vei simţi nevoită, şi extenuată, să-i dai dreptate.

Frumuseţea acestor certuri cu un Capricorn este: în momentul în care s-a terminat, s-a terminat. Acesta nu va aduna piesele rămase din nou şi din nou la nesfârşit şi nu-ţi va scoate ochii cu ele.

Un bărbat perfect, loial şi iubitor

De fiecare dată, fără excepţie. Dar sunt şi câteva aspecte ce pot fi văzute că adevărate defecte peste care nu multe sunt femeile peste care trec cu vederea: încăpăţânarea, ego-ul, mândria şi implicarea exagerată în tot ceea ce înseamnă serviciu. Aceasta este greşeala cea mai mare: în viaţa unui bărbat Capricorn, întotdeauna munca se va afla mai presus de familia şi viaţa socială.

Portrait of a happy couple ice skating outdoors

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top