Femini.ro

Cum este bărbatul Fecioară într-o relaţie?

Horoscop

Cum este bărbatul Fecioară într-o relaţie?

 

Când bărbatul Fecioară se îndrăgosteşte, se va întreba foarte des dacă această iubire ce o simte este reală, este pe bune şi mai ales, pentru totdeauna. Având în vedere că este un semn zodiacal mutabil, schimbător, îţi poate face adevărate declaraţii de dragoste astăzi, iar mâine să-ţi spună că s-a înşelat, iar sentimentele nu sunt tocmai cele descrise.

Bărbatul Fecioară este destul de dificil având în vedere că emoţiile îi sunt deosebit de nesigure şi de foarte multe ori aşteptările sale îţi pot da adevărate bătăi de cap. Cu toate că este destul de loial prieteniilor, când vine vorba de căutarea iubirii adevărate, nu prea rezistă în relaţiile amoroase, asta până nu va găsi persoana care să-i ofere perfecţiunea pe care o caută şi către care tânjeşte; pentru că da, acesta este un semn zodiacal ce crede cu tărie în iubirea perfectă, de o viaţă!

Sexualitatea bărbatului Fecioară

Aceasta depinde în mare parte de trăsăturile personale ale partenerei. În general, este un semn oricum dar numai sexual nu, cu toate că vor fi momente în relaţia voastră în care te va inspira în dormitor. Partenera este cea care trebuie să se forţeze mereu, să fie creativă. Vestea bună este că bărbatul Fecioara iubeşte să servească, să facă asemenea pe placul partenerei.

Chiar şi aşa, nesiguranţele sale vor ieşi la iveală în momentul în care plictisul îşi va face loc în relaţie şi acest semn zodiacal, în situaţii de cumpănă poate fi deosebit de critic. Nu este deloc uşor să stai lângă un bărbat Fecioară dacă nu eşti obsedată de fiecare firicel de păr de pe corpul tău şi de fiecare miros pe care îl emiţi, tot timpul, în fiecare zi, oră, minut, secundă. Obositor?

Happy couple traveling by chair lift enjoying landscape

Bărbatul Fecioară într-o relaţie

Bine, acum depinde de ce tip de relaţie îţi doreşti cu el! Bărbatul Fecioară îţi poate satisface toate nevoile, de orice tip ar fi acestea sau te poate enerva la culme, chiar încurca uneori. Este dedicat partenerului, dar este guvernat de planeta Mercur ceea ce înseamnă că uneori va ieşi la iveală personalitatea lui duală şi din această cauză nu întotdeauna poţi avea încredere deplină-n el. Poate fi o persoană destul de superficială când vine vorba de apropiere emoţională, de sentimente şi intimitate dar este destul de inteligent încât să nu renunţe la persoana de care este îndrăgostit.

Adoră rutina în care se află şi are nevoie de anumite alegeri sănătoase în viaţă chiar dacă este sau nu, conştient de asta. Este un bărbat ce depinde în mare parte de partener, adoră valorile tradiţionale şi chiar s-ar ataşa pentru totdeauna de o parteneră care să aibă grijă de el în timp ce el „are grijă de restul lumii” şi de binele acesteia.

Poţi avea încredere în el?

Moralitatea lui este deseori pusă sub semnul întrebării, însă, mă repet, asta ţine strict de partenera ce o are în faţă şi de felul relaţiei. Ţine la tot ceea ce înseamnă dreptate şi se va purta întocmai. Fiind semn de Pământ, întotdeauna se va afla în căutarea plăcerii fizice şi dacă observă mult prea multe „defecte” la parteneră, va călca strâmb, fără îndoială.

Happy couple with baby sitting in armchairs outside

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top