Femini.ro

Cum este bărbatul Scorpion într-o relaţie?

Horoscop

Cum este bărbatul Scorpion într-o relaţie?

 

Bărbatul Scorpion are o reputaţie destul de impecabilă când vine vorba de pasiune dar şi durere în relaţii; aşa că, am putea spune că acesta este bărbatul extremelor. Câteva exemple faimoase ar fi: Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey şi Gerrard Butler.

Mai sunt şi alţii însă aceştia mie personal mi se pare că explică perfect cele spuse mai sus.

Dacă ţi-am trezit curiozitatea, citeşte mai departe pentru a afla cum este bărbatul Scorpion într-o relaţie şi care sunt câteva dintre caracteristicile zodiei sale:

Bărbatul Scorpion iubeşte drama?

Este el extraordinar de pasional şi pregătit mereu pentru a-ţi sfâşia inima la primul semn când apar problemele în cuplu? Nu prea cred şi nici tu nu ar trebui să faci acest lucru. Dacă doreşti să intri într-o relaţie cu un bărbat zodia Scorpion, atunci trebuie să laşi deoparte aceste noţiuni, aceste preconcepţii ce au trecut de ani de zile şi să începi să ai puţină încredere în instinctele tale şi în ceea ce urmează să-ţi povestesc în acest articol.

happy young couple have fun and relax at comfort bright apartment and work on laptop computerhappy young couple have fun and relax at comfort bright appartment and work on laptop computer

Jocul de-a iubirea

Tocmai ce ţi-a spus că te iubeşte şi că nu-şi poate imagina viaţa fără tine? Ei bine asta a fost săptămâna trecută deoarece săptămâna asta n-ai auzit nimic de el şi nici că poate fi găsit undeva. Sună familiar?

Se întâmplă foarte des aceste lucruri cu bărbatul Scorpion. Şi asta nu se întâmplă din cauza lipsei de interes  şi nici că se joacă cu tine şi sentimentele tale şi pur şi simplu după ce se deschide în faţa ta începe să se retragă uşor, uşor pentru a te lăsa pe tine să realizezi că ai de-a face cu un bărbat puternic, cu un bărbat cu aşteptări deosebit de mari şi care este „antrenat” să nu cunoască ceea ce este frica. Da, bărbatul Scorpion este mai mult decât predispus la anxietate de viitor. Ştiu că sună ciudat însă această anxietate este alimentată de faptul că în viitor poate interveni o potenţială durere, o potenţială ruptură şi încearcă încă din prezent să se adăpostească.

Acum, înainte să începi să-ţi pui fel de fel de întrebări şi să investeşti prea mult timp, energie şi pasiune în relaţia cu acest bărbat, ar trebui să ştii că acest tip de comportament se va întâmpla doar în momentul în care va realiza că a întâlnit adevăratul partener de viaţă, totul pentru el, adică TU!

Nu te panica

Totul este mai mult decât bine. Foarte bine. Dacă te afli în acest stadiu cu el, tot ce trebuie să faci este să continui să mergi pe divinul drum al răbdării. Aceasta este calitatea regală ce trebuie să o ai tu în vremurile mai grele ale relaţiei voastre.

Bărbatul Scorpion este perechea perfectă pentru o femeie care ştie să facă faţă provocărilor lui şi ştie cum să-l maturizeze şi să-i rezolve unele dintre problemele cu personalitatea.

Acesta va căuta o soţie care îi va menţine mereu interesul şi de la care are ce învăţa în fiecare zi; o femeie educată, foarte bine îmbrăcată şi manierată, mai ales când sunt copii în preajmă.

Happy couple of vegetarians looking at camera with smiles

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top