Femini.ro

Cum este bărbatul Vărsător într-o relaţie?

Horoscop

Cum este bărbatul Vărsător într-o relaţie?

 

Când bărbatul Vărsător se îndrăgosteşte, nu va şti în mod exact cum să o şi arate. Pe de altă parte va fi conştient de cât de incitant este totul şi incredibil însă, când vine vorba de comunicarea cu partenerul, se pot întâmpina câteva probleme.

Tradiţional, acest semn zodiacal guvernat de Saturn este extrem de detaşat şi lipsit de tot ceea ce înseamnă emoţie însă, când se îndrăgosteşte, trebuie să primească din partea partenerei o tonă de securitate şi încredere, având în vedere că este ceva foarte dificil şi nou pentru el.

Sexualitatea bărbatului Vărsător

Bărbatul Vărsător poate face sex oriunde, oricând şi are nevoie de un partener care să-l urmeze indiferent ce ar fi. Apetitul său sexual este mare, de nestăvilit, dar poate sta fără sex şi luni de zile. În spatele comportamentului ce poate te face să fii extrem de confuză, se ascunde o putere de convingere şi un sistem de credinţe ce multe persoane nici măcar nu le asociază, nu le conectează cu experienţele sexuale.

Dacă acesta consideră, dintr-un motiv anume că este mai bine să stea singur o perioadă, toţi cei din jur vor crede că este nebun deoarece femeia perfectă stă chiar în faţa lui. Dar o va face deoarece bărbatul Vărsător consideră cu tărie că dacă aceasta este pentru el, va aştepta-  asta înseamnă perfecţiunea pentru el.

Oricum, în majoritatea cazurilor, va dori să facă sex destul de des şi dacă nu este într-o relaţie serioasă, monogamă, îi va place să schimbe partenerele şi nu este chiar genul ruşinos în exprimarea sexualităţii sale.

Happy couple using laptop and preparing vegetarian dishes in the kitchen at home

Bărbatul Vărsător în cadrul unei relaţii

Este foarte dificil să fii într-o relaţie cu un astfel de bărbat. Soarele se află în detrimentul său şi-l face să fie extrem de vulnerabil la tot felul de probleme în ceea ce priveşte respectul şi câteodată îl va face să fie mult prea sensibil, luând tot ce i se spune într-un mod prea personal. Nu este genul pe care-l poţi răni foarte uşor deoarece are o minte puternică, însă, dacă simte în mod constant o lipsă de respect din partea ta şi un atac la propria persoană, se va distanţa de tine, fiind de-a dreptul detaşat.

Acesta poate fi un lucru destul de provocator chiar şi pentru un partener cu o personalitate puternică.

Poţi avea încredere într-un bărbat Vărsător?

În majoritatea cazurilor, în bărbatul Vărsător poţi avea o încredere necondiţionată, însă, nu poate fi găsit de multe ori, fiind indisponibil, fapt frustrant pentru multe dintre semnele zodiacului. Fix din acest motiv, încrederea îi este pusă sub semnul întrebării- problemă majoră în relaţiile lui. Bărbatul Vărsător niciodată nu va minţi femeia ce o iubeşte, ce o stimează şi o respectă, chiar dacă pare că aşa ar face. Dacă decide totuşi să facă acest lucru, asta înseamnă că există o problemă mult mai serioasă, mai adâncă în relaţia voastră.

Niciodată nu va exista o dorinţă şi o nevoie inconştienţă de a răni, de a înşela şi de abandona pe cineva, dacă nu există un substrat real.

happy young romantic couple in love have fun running and relaxing on beautiful beach

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top