Femini.ro

Cum este să te culci cu fostul soţ

Nunta

Cum este să te culci cu fostul soţ

 

Se întâmplă la TV şi în filme mai tot timpul- un cuplu divorţează şi peste ceva timp, femeia în cauză ajunge în pat cu fostul soţ mai repede decât ne-am fi aşteptat noi de fapt. Bineînţeles, sexul de după divorţ este clasic şi de la el se porneşte pentru majoritatea filmelor şi serialelor, însă, în viaţa reală?

Aşa că, ne-am gândit să împărtăşim cu voi câteva dintre părerile pe care le au cititoarele noastre care s-au culcat cu fostul soţ şi ce au acestea să ne spună cu privire la acest subiect:

Sexul a fost grozav, conversaţia nu prea

„Dacă este vreun lucru la care eu şi fostul soţ nu am fost deloc buni, aceea a fost comunicarea. Când era o problemă, vorbea fiecare pentru el.

Nu ne-am despărţit aşa cum o fac adulţii- el pur şi simplu a plecat într-o noapte şi nu s-a mai întors, a trimis hârtiile pentru divorţ iar eu le-am semnat fără ezitare.

În acelaşi an, mi-a trimis un mesaj cu „la mulţi ani” şi l-am invitat la petrecerea organizată de prietenii mei. Am vorbit ca în vremurile bune, că doi oameni ce am fost înainte să intrăm în această bulă a mariajului. Ca de obicei, sexul a fost grozav însă conversaţiile despre problemele reale, de viaţă, de adulţi, nu prea tare. Am învăţat foarte multe din liniştea dintre noi doi. În principal, că trebuie să fii deschis pentru a primi ceea ce-ţi doreşti de la o relaţie şi trebuie neapărat să găseşti un bărbat care să facă faţă şi să respecte ceea ce ai de zis.”, Bianca, 31 ani.

Couple dressed in holiday attire

Regret deoarece am devenit nostalgică

„Am decis să mă despart de fostul soţ din cauză că eu aveam copii din căsnicia anterioară şi el efectiv nu putea să treacă peste faptul că nu sunt ai lui. Am fost de acord că este cel mai bine să completăm actele pentru divorţ.

Peste vreo două săptămâni, a apărut la uşa prietenei mele, unde eram şi eu iar soţul acesteia l-a invitat la câteva jocuri. Am petrecut două nopţi cu el- cred că nu mai făcuse sex de ceva vreme deoarece abia ce am început şi a şi ejaculat- aşa am şi rămas gravidă. Nu regret acest fapt însă regret că am devenit nostalgică şi am lăsat asta să-mi afecteze deciziile”, Erin, 30 ani.

Îmi oferea încredere

„Am fost împreună cu fostul soţ mai bine de 10 ani şi căsătoriţi 5. Ne-am despărţit din cauza alcoolului şi a comportamentului sau juvenil. A fost în regulă când eram pe la început, când eram tineri însă, pe parcurs mă simţeam mai mult că mama lui decât ca soţie.

Doi ani după divorţ ne-am întâlnit într-un club şi un lucru a dus la altul, şi  am avut parte de cel mai bun sex. Această „întâlnire” m-a ajutat să văd în mine persoana care eram înainte de copii, înainte de căsătorie dar şi încrederea necesară pentru a căuta o altă relaţie alături de un bărbat care să se comporte conform vârstei sale.”, Andreea, 34 ani.

Couple with new home

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top