Femini.ro

Cum îţi dai seama că relaţia ta nu se va mai îmbunătăţi?

Relaţii

Cum îţi dai seama că relaţia ta nu se va mai îmbunătăţi?

 

Multe dintre noi au fost în relaţii în care au stat multă vreme în speranţa că lucrurile se vor schimba, relaţia se va mai îmbunătăţi şi vom sfârşi a fi la fel de fericite şi mulţumite că la început. În unele cazuri, toate acestea se pot întâmpla.

Însă dacă întrebi în jurul tău, persoanele care au trecut prin această situaţie ingrată, îţi vor spune că totul a dus din rău în mai rău. Dacă te afli într-o astfel de relaţie şi pare că eşti mai deprimată în fiecare zi, aceste semne îţi pot indica faptul că este timpul să pleci şi să mergi mai departe. Relaţia ta nu se va mai îmbunătăţi o dată ce vezi că se întâmplă aceste lucruri:

Omul care erai o dată nu ar fi tolerat nici jumătate din ce ţi se întâmplă acum

Gândeşte-te la vremurile când va întâlneaţi pentru prima dată; în nici un caz n-ai fi acceptat să te certe din cauza banilor şi că nu ai făcut de curat deşi el şi-a exprimat direct dorinţa. Însă acum, este o normă. Cel mai bine şi uşor te poţi ajuta uitându-te in urmă şi întrebându-te ce s-a întâmplat; este momentul să pui piciorul în prag şi să găseşti persoana care nu te tratează în acest mod.

Îţi tot repeţi că este temporar deşi ştii clar că nu e

Şi asta din cauză că în adâncul sufletului tău ştii că el „te-a antrenat” pentru a-i tolera toate nebuniile şi bineînţeles că nu va fi mai bine sau mai uşor o dată ce trece timpul. Acum este momentul să pleci din relaţia ta deoarece nu te va duce nicăieri.

Conceptual portrait of a business lady with clock being short of time

Orice schimbare ce vine din partea ta nu este văzută cu ochi buni

Şi nu e că şi cum nu ai încerca să îmbunătăţeşti relaţia şi nu ţi-ai da silinţa pentru a vă fi bine amândurora, însă, orice idee ai avea se duce pe Apa Sâmbetei  deoarece respectivul în cauză nu doreşte să depună nici un fel de efort, fiindu-i mult prea bine aşa cum este în prezent.

Din această cauză trebuie să-ţi dai seama că nu poţi face o relaţie să funcţioneze, de una singură.

Uitându-te la viaţa ta, îţi dai seama că probabil ţi-ar fi mai bine singură

Şi poate a-i face lucrurile mult mai bine pe cont propriu; când te vei simţi mai mult singură într-o relaţie, mai singură decât fără partener, poate este momentul să te uiţi după dragoste în altă parte. Nici nu mai este un parteneriat, ceea ce ai, ci mai degrabă o situaţie parazit.

Constant faci sacrificii, singură

Încă o dată, mă simt nevoită să repet că eşti singura care doreşte ca lucrurile să funcţioneze, singura care face schimbări. Este momentul să mergi mai departe.

Comportamentul nepotrivit a luat proporţii.

La început doar ţipa, acum şi loveşte; obişnuia să te insulte însă acum ţipă la tine. La primele întâlniri îţi cerea politicos iar acum îţi dă ordine. Cât crezi că trebuie să mai aştepţi până realizezi că ar trebui să pleci, încă de ieri, să fiu mai precisă?

Mad woman with pan in hands

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top